Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

23.) - Élj úgy, ahogy szeretnél!

2016. július 02. 21:53 - RiaRia

saying-1313565_640.jpg

Élj a mának! A mai nap után is csak a ma következik, bármennyire is ellenünkre van néha. Sokszor szeretnénk mássá tenni egy-két napunkat, sokszor szeretnénk ha másképp történnének a dolgaink, mégis örülünk, hogyha tudunk a mának élni. Úgy élni, ahogy éppen szeretnénk. Minden napot varázslatossá tehetünk a magunk és a társaink számára egy kis odafigyeléssel, egy kis igyekezettel, egy kis apró fáradozással. Tedd olyan széppé a napjaidat, amilyen széppé csak tudod tenni. Ha mindig "ma" van, akkor kár sopánkodni azon, ami már elmúlt, és kár olyasmit várni, ami lehet, hogy sosem fog bekövetkezni. Éljünk egyszerűen! Éljünk úgy, hogy megelégedéssel térhessünk nyugovóra este.

Reggel ha felkelsz már gondolj arra, milyen csodák várnak a nap minden percében. Légy te is részese ennek a csodának, alakítsd úgy, hogy a körülötted lévők is érezzék, ez a nap más, mint a többi. Ez a nap tele van szeretettel, jósággal, vidámsággal, és jókedvvel. Ha tudsz így élni minden nap, akkor te irányítod az életed, és nem fog ki rajtad sem a múlt rossz emléke, sem a jövő aggodalmaskodó érzése. Éld úgy az életed, ahogy épp a kedvedre van. Vedd körül magad a barátaiddal, keresd az alkalmakat, hogy kapcsolatokat teremthess, és boldogan várhatod majd a holnapi napot.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr428862600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása