Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Carpe Diem - Ragadd meg a napot! :)

2016. október 01. 22:09 - RiaRia

Új motivációs mondatok következnek. Éljünk minden nap úgy, hogy megelégedéssel gondolhassunk vissza rá. Legyél mindig olyan vidám, hogy a Nap is megirigyelje a mosolyodat, és kívánd mindig azt a társaidnak, amit te is szívesen fogadnál másoktól. Élj a mának! Ragadd meg a napot! :)

46.) - Bízzál magadban! 47.) - Eddzed az akaraterődet! 48.) - Tartalékolj az erődből másnapra is. 49.) - Légy emberek között. 50.) - Kezdeményezz! 51.) - Öltözködj divatosan. 52.) - Légy optimista! 53.) - Érezd jól magad. 54.) - Légy fiatalos! 55.) - Mindig foglald el magad valamivel. 56.) - Ne aggodalmaskodj! 57.) - Mindig legyen kellő energiád. 58.) - Lépj ki a bezártságból! 59.) - Legyenek sikerélményeid. 60.) - Hallgass a jó szóra!

Hallgass rám, és tarts velem. Egy új élet küszöbén állunk, amit a lehető legjobb tudásunk szerint kell élnünk. Alakítsd ki a saját életstílusodat, ne engedj a 21-ből, ha úgy érzed, hogy neked van igazad. Élj egy olyan életet, amit bármikor felvállalnál életed során. A csoda benned van, add tovább, és legyen benned mindig kellő tenniakarás a változás irányába. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1011758957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása