Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a pillanat varázsát! :)))

2018. január 02. 17:00 - RiaRia

yellow-1258555_640_2.pngÚj pontok következnek, amikről mindig csak pár mondatot írok, szeretném, ha tovább gondolnád a szavakat, és optimistán szemlélnéd a világot. Újra 15 megszívlelendő jótanács következik, olvasd szeretettel, és meríts erőt a gondolatokból. Senki sem varázsló, hogy egy pillanat alatt megváltoztathatná az életét, de sok apró trükk bevezetésével élvezetesebbé tehetjük a mindennapi életünket. Térj vissza többször ehhez a bloghoz, és ha van kedved, írj te is hasonló rövid motivációs írásokat. Csak úgy önmagad számára. Vagy a nagyvilág számára. Figyeld meg magadon a változást, mert a csoda tényleg megszületik, ha kicsit is figyelünk egymásra. Jöjjenek most az új motivációs mondatok, amikről dióhéjban olvashatsz később:

136.) - Télen is legyél kint a szabadban! 137.) - Tarts szünetet időnként! 138.) - A boldogság édes mindenkinek. 139.) - Zárd ki a külvilágot néha az életedből. 140.) - Vidáman szemléld a világot! 141.) - Várd szeretettel a vendéget. 142.) - Készülj fel az életedre! 143.) - Tanulj a természettől! 144.) - Mindenkire számíthatsz. 145.) - Ne lőjj túl a célon! 146.) - Szeresd a szépet! 147.) - Okosan töltsd a szabadidődet. 148.) - Okozz mindig kellemes meglepetéseket. 149.) - Ne foglalkozz hiábavaló dolgokkal. 150.) - Vigyázz a lelkedre, mint a szemed fényére.

Hozd ki magadból a legtöbbet! Minden percben új lehetőségek várnak rád, és ezernyi megvalósítandó ötlet keresi a gazdáját. Legyél te az, aki fülöncsípi az egyiket, vagy épp mindegyiket. Ne fáraszd ki magad, mindig kellőképpen pihend ki magad másnapra, hogy egy vidám és jókedvű életet élhess minden nap.

Ragadd meg a napot! Ragadd meg a pillanatot! Ragadd meg a pillanat varázsát! :)))

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9813543541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása