Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

284.) - Szoktasd magad a jóhoz.

2022. január 20. 18:21 - RiaRia

coloring-book-for-adults-g1b8dad6aa_640.jpg

Szoktam meditálni. Ami azt illeti, csak meditál(gat)ok, mert nem rendszeres ez a program nálam. Nem volt rendszeres eddig, mert most rátaláltam egy könyvre, ami nagyon megtetszett és rendszeresen fogom ezután gyakorolni a meditációt. Ugyanígy vagyok a talpmasszázzsal is, és ami még újdonság számomra, az, hogy rajzolni tanulok. Ezt csak azért írtam most, mert kapcsolódik a címhez, minden olyan dolgot próbálj ki, aminél érzed, hogy a végkimenetele jó lesz. Vagyis, szoktasd magad a jóhoz. :) Olyan nagy boldogság volt számomra is, mikor az első kis gyermekrajzom megszületett, hogy alig fértem a bőrömbe, úgy örültem. Ilyen rózsát is szeretnék majd alkotni, mint ami a fenti képen van.

Annyi minden vesz körül minket, ami fel tudja vidítani a napunkat! :) Már korán reggel úgy ébredünk általában, hogy tele vagyunk energiával. Ilyenkor, ha körülnézünk a szobánkban, felfedezhetünk egyszerű és nagyszerű dolgokat, amik tovább erősítik a jókedvünket, és boldogan lépünk ki az utcaajtón, mert érezzük, tudjuk, hogy ma valami különleges vár ránk. Ha rálelünk ezekre a különleges dolgokra, úgyis alakítjuk a nap további részét, hogy számunkra kedvező lehessen. Este, amikor visszaemlékszünk majd az eltelt napunkra, örömmel állapítjuk meg, hogy milyen nagyszerűen sikerült minden. 

A jót könnyű megszokni, de ha a kevésbé jó tulajdonságainkat szeretnénk megváltoztatni, akkor nehezebb a dolgunk. Ha igyekszünk ebben minél aktívabbak lenni, könnyebbé, vidámabbá tehetjük bármelyik percünket. Szoktassuk magunkat jó tulajdonságokhoz, alakítsunk ki jó szokásokat magunk köré, s máris ezernyi gondunk oldódik meg, mert nem zsörtölődünk amiatt, hogy már megint balul ütött ki valami. Ha figyelemmel kíséred egy teljes napodat, ki tudod szűrni belőle, hogy mi az, amin változtatni kellene, és mi az, amit jobbá lehetne tenni. Legyél résen, hogy minél több jót vihess be az életedbe.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9016819690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása