Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

18.) - Gondold meg, kinek mit mondasz!

2016. június 18. 03:01 - RiaRia

forever-771012_640.jpgVoltál már úgy, hogy "elveszítetted a fejed", és hirtelen nem is tudtad, hogyan is jöjj ki az adott helyzetből? Ilyenkor gyorsan kell tudni cselekedni, mert sokszor a kapcsolataink bánják, ha nem figyelünk eléggé. Legyen a fenti kép elég motiváló tényező, - mindig, minden helyzetben, örökkön örökké szeress! - Ha ezt tartod szem előtt, nem fogsz még véletlenül sem rosszindulatú kifejezéseket használni. Nem is szabad, mert csak mi látjuk a kárát.

Van, hogy nem válogatjuk meg a szavainkat, gyorsan reagálunk bizonyos helyzetekre, és csak akkor kapunk észbe, mikor már megtörtént a baj, olyat mondtunk, esetleg olyat tettünk, ami az adott szituációban helytelen. Én hasonlóképpen túl gyorsan kimondom, amit szeretnék, lehet, hogy akkor még komolyan is gondolom, de ha negatív dologról van szó, csak én járhatok rosszul. Később persze nagyon okos tudok ám lenni. Mindjárt jelez a benső énem, és érzem, hogy megbántottam valakit, akit pedig nagyon is szeretek.

Örökké szeressünk! Legyen ez a jelmondatunk. Tudjunk mindig, minden körülmények között szeretni. Ez a legnagyobb kincs, amit adhatunk embertársainknak. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr508819866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása