Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

22.) - A változás te magad légy!

2016. július 02. 21:07 - RiaRia

banner-1076214_640.jpg

A változás szele lecsap miránk, eljön mindig olyankor is mikor egy kicsit sem vagyunk felkészülve rá. Ne várj másra, oldd meg a problémáidat egyedül, és bízz mindig a legjobban. A változás te magad légy! Diktáld te a divatot! Légy te a kezdeményező! Légy olyan, aki tele van ötletekkel, és legalább olyan színesben lásd a világot, mint a képen pompáznak az esernyők. Eljön mindig a változás, ha szeretnénk, ha nem. Ezért jó, ha már eleve szeretettel fogadjuk, és alkalmazkodunk hozzá. De még jobb ha mi irányítjuk a sorsunkat, nem várunk senkire, megvalósítjuk az álmainkat.

Sokszor van, hogy lemaradunk az élet bizonyos dolgairól. Lehet, hogy a mi hibánkból, de lehet, hogy a sors szeszélye folytán. Legyünk mindig felkészültek ha jön a tájfun vagy épp a tornádó, mi olyan stabilan tudjuk állni a megpróbáltatásokat, hogy még a világ is elcsodálkozik rajta. Alakítsd magad a világot magad körül. Ha ősz van, vagy tél, vagy éppen tavasz, de lehet nyár is, neked épp olyan kedvesek, mint a barátaid, a szeretteid. Ugyanolyan lelkesen élsz egyik évszakban is, és a másik évszakban is. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket. Rád várnak, arra várnak, hogy megvalósítsd álmaidat, tervezz, és légy a saját magad ura.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr28862552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása