Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a pillanatot! (Élj a mának!)

2016. szeptember 01. 16:34 - RiaRia

Itt az ideje új célokat, új terveket szőni. Ha olvasod a blogot, láthatod, hogy pontokba szedem a motivációkat, hogy minden napra jusson belőlük. Lassan haladok, mint a csiga, de remélem, hogy sikerül úgy is élnem, mint ahogy azt a bejegyzésekben javaslom mindenkinek. Eljött az idő, hogy új motiváló mondatokat írjak. Tarts velem, ha van kedved változni, változtass, de csakis egyszerűen.

31.) - Törődj a gyermekekkel! 32.) - Találj magadnak hobbit. 33.) - Gyalogolj a városban. 34.) - Tartsd be a napirendedet. 35.) - Törődj magaddal! 36.) - Indulj útnak! 37.) - Legyenek céljaid! 38.) - Valósítsd meg az álmaidat! 39.) - Gondolkozz jó dolgokon, álmodozz! 40.) - Mosolyogj! Nevess, tréfálkozz! 41.) - Beszélgess minél többet. 42.) - Élvezd az életedet! 43.) - Tartalmas legyen minden napod. 44.) - Mozgásban kell lenni. 45. - Tanulj!

Ragadd meg hát a pillanat varázsát, gyere, tarts velem, és éljünk meg minden napot olyan csodálatosan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6411669444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása