Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

39.) - Gondolkozz jó dolgokon, álmodozz!

2016. október 04. 19:23 - RiaRia

letters-81832_640.jpg

Sokszor magunkba roskadva éljük az életünket, pedig elég egy cseppnyi odafigyelés, és máris felragyog a nap körülöttünk. Nem szabad engednünk a pusztító gondolatoknak, el kell terelni a figyelmünket olyan irányba, hogy mindig tudjunk vidám perceket varázsolni magunk köré és a társaink köré is. Mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád! :)

Gondolj a szerelmedre, a kedvesedre, a szeretteidre, máris nem érzed magad egyedül. Írj egy ilyen igazi levelet, s mondd el a levélben, hogy mit érzel. Küldj egy jelet, amiről tudni fogják, hogy mennyire fontosak ők neked az életedben. Tedd a borítékba mindazt, ami csak jó és szép ebben az életben, a te életedben, és küldd el a szívedet mindenestül. Cserébe azt fogod kapni, amire a leginkább vágysz, szerelmet, szeretetet, odafigyelést, kedvességet, szívességet.

Gondolkozz mindig jó dolgokon. Nem boszorkányság, amit kérek tőled, hiszen olyan egyszerű megvalósítani, ha jókedvünk van, vagy ha felhőtlenük boldogok vagyunk. Akkor van baj, ha rosszul ébredtünk, és csapnivaló kedvünk van, és semmit sem akarunk igazán. Aki ilyenkor is tud jó dolgokról álmodozni, aki ilyenkor is tud mosolyt csalni az emberek arcára, annak van igazán könnyű dolga, mert olyan természettel áldotta meg a jó sors, ami irigylésre méltó. Töltsd minden napodat olyan nagyszerűen, hogy élvezet legyen végigélni. Teremts magad körül olyan kellemes világot, hogy mindenki beleférjen, és szeretettel vedd körül a társaidat, hiszen te is visszakapod majd ezt a szeretetet tőlük.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr711767959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása