Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

55.) - Mindig foglald el magad valamivel.

2016. október 27. 11:19 - RiaRia

concert-1335780_640.jpg

Játssz, nézz filmet, munkálkodj, vagy éppen menj el a moziba megnézni egy jó filmet, barkácsolj, vagy vegyél egy forró fürdőt, a lényeg, hogy tereld el a figyelmed olyan dolgokról, amik időnként megzavarnak. Fejts keresztrejtvényt, vagy oldj meg egy jó kis matek feladványt, logikázz, dolgoztasd meg egy kicsit a szürkeállományodat, vagy éppen pihend ki a nap fáradalmait egy jó masszázzsal. Sokkal jobb a kedvünk, ha kikerüljük az unalmas perceket, és mindig elfoglaljuk magunkat valamivel.

Tanulj zenét, vagy hallgass zenét, kapcsolódj ki, töltsd aktívan a szabadidődet is. Nehéz kitörni a napok egyhangúságából néha, de épp ezért kell gondolkodnunk mindig olyan dolgokról, amik megnyugtatnak, szórakoztatnak. Legyen valamilyen hobbid mindenképpen. Töltsd az időd egy részét ezzel, szánj az idődből olyan pihentető dolgokra, amik feltöltenek energiával, és egyben meg is nyugtatnak, vidámságot és jókedvet hoznak az életedbe. Százszorosan megtérül, ha aktívan részt veszünk a nap eseményeiben.

Van, mikor csak arra vágyunk, hogy egyedül lehessünk. Kell egy kis magánszféra az életünkben, kell, hogy meglegyen a kellő komfortérzésünk, kell, hogy mindig mindenhol, minden percben jólérezzük magunkat. És ezért nekünk is tennünk kell egy kicsit, mert unalmassá válhat az életünk.

Vond be a családodat a kis titkaidba, legyetek együtt, szórakozzatok. Minden ilyen átélt perc megfizethetetlen. Legyél mindig te a kezdeményező, és találj ki magadnak és a családodnak is megfelelő programokat, töltsétek vidáman a szabadidőtöket.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2211842959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása