Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

83.) - Légy összhangban a természettel.

2017. március 08. 02:10 - RiaRia

flamingos-1619415_640.jpg

Ahogy a képen a madarak is megtalálják maguknak azt az utat, amit járniuk kell, ahhoz, hogy életben tudjanak maradni, úgy nekünk is tudnunk kell alkalmazkodni a természethez. Nem mindig örülünk annak, amit a természet elénk tár. Vagy akkor esik, mikor nem kéne, vagy forrón tűz le a nap, mikor épp esőt várunk, de tiszteletben kell tartani a körülöttünk lévő minden változást. Sőt, nekünk is segíteni illene azokat a tényezőket, amikkel nap mint nap szembetaláljuk magunkat.

Éljünk összhangban a természettel. Figyeljük minden nap, milyen csodás átváltozások történnek. A madarak, és minden állat szinte megtanul együtt élni a körülötte lévő körülményekkel, úgy élnek, hogy a legnagyobb előnyt tudják kihozni a saját maguk számára. De ehhez nekik is alkalmazkodniuk kell, és figyelniük minden nap, mikor mi történik a nagyvilágban. Azért, hogy ne váljanak alkalmi prédává csak úgy, meg kellett tanulniuk együtt mozogni a természet járásával. Ha vándorolniuk kellett, akkor mentek, ha várniuk kellett a reményt hozó esőre vagy a napsütésre, akkor vártak.

Ki vagyunk téve néha a természet "játékának", de ha megtanuljuk, hogy miként alkalmazzuk azt a sok csodát, ami napról napra vár minket, sok örömben lehet részünk. Segítsük önmagunk létezését, és segítsük egymást a mindennapi életben. Találjuk meg azt az összhangot, amire mindig szükségünk van, hogy tovább tudjuk létezni.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5012321329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása