Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

201.) - Tápláld a tested.

2019. július 31. 22:51 - RiaRia

spirituality-2381114_640_1.jpg

Ugye te is úgy gondolod, hogy a tápláld a tested című mondat nemcsak azt jelenti, hogy étellel és itallal tápláld a tested. Olyan sokrétű ez a mondat, hogy bizony, csak töredéke fér bele ebbe a bejegyzésbe. Ugyanígy ide tartozik a pihenés, a mozgás, a stressz jó feldolgozása, az elemzés, amikor is visszatekintesz egy-egy napodra és felméred, hogy mit csináltál jól és mit rosszul.

De ide tartozik az is, hogy minden nap jó kedvvel tudj felébredni, jó hangulatban töltsd a napodat, és este is kellőképpen jól érezd magad a családod körében. A család nagy összetartóerő is, de mindig munkálkodnunk kell azon, hogy a családon belül mindenki egyformán jól érezhesse magát. Ötletesnek kell lennünk, ki kell találnunk nem mindennapi meglepetéseket a társaink számára, hogy örömöt okozzunk és vidáman tölthessük az együtt töltött perceket. A magánéletedet is egyensúlyba kell tudnod hozni a munkáddal, a munkahelyi légkörrel. Arra törekedj, hogy az esetleges rossz érzéseket sohase hozd haza a munkahelyedről, válaszd külön a jó és a rossz érzéseidet. A jó érzésekkel tölts minél több időt, a rosszakat pedig felejtsd el azonnyomban.

Ha szeretsz kirándulni vagy egy nagyot csobbanni a Balatonban, találd meg a módját, hogy ezt megtehesd. Ha kiegyensúlyozott szeretnél lenni, boldog párkapcsolatban élj, ha netán még nincs párod, van elég alkalmas lehetőség, hogy megtaláld az igazit, a neked valót, akiben vakon megbízol. Ha vannak gyerkőceid, töltsd velük minden szabadidődet, főleg, ha még kicsik, mert minden ilyen édes perc megsokszorozza magát.

Van ugye az a bizonyos "énidő", amire mindenkor kell, hogy találj lehetőséget, ugyanis van, mikor csak egymagad szeretnél lenni, csöndben, távol a város zajától. Olvass sokat és sokfélét, nézz meg egy izgalmas filmet a moziban, társasjátékozz, sportolj csak úgy hobbiszerűen, és ha messzi tájakra vágysz, keresd elő a térképet, és valósítsd meg az álmaidat. Legyen egy bakancslistád, ahol megtalálható mindaz, amire vágysz, amit szeretnél megvalósítani még az életedben. De mindenesetre legyél mindig jókedvű, mosolygós, olyan ember, akin látszik, hogy egyensúlyban van a természettel, a társaival és önmagával is. Láthatod, hogyha mindezt, és még számtalan csodát megvalósítasz, már egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy sokféleképpen táplálhatod a testedet, a lelkedet, és a szellemedet. Folytasd a sort, és írj még fel a magad számára olyan dolgokat, amik segítik a személyiséged fejlődését.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4114989384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása