Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

208.) - Ha hiányzik valami az életedből, derítsd ki mi az.

2019. szeptember 22. 04:52 - RiaRia

message-4092797_640.jpg

Általában elégedetlenek vagyunk magunkkal, többet várunk el, mint amit meg tudunk csinálni. Lehet, hogy ez okoz nálunk egy olyan űrt, amikor is azt mondjuk, hogy hiányzik valami az életünkből, csak éppen nem tudjuk hogy micsoda. Ha ebben a cipőben jársz, gyorsan derítsd ki mi okozza nálad ezt az érzést. Lehet, hogy túlvállaltad önmagad és ez stresszes helyzetet generált. Lehet, hogy alig teljesítettél valamit, mert közbejött egy válság amin nem tudtad túltenni magadat. Bármi is a kiváltó ok, helyre kell billentened az egyensúlyt az életedben.

Ha a kapcsolatod ment tönkre, azt hiszem, hogy ez a legelső feladatod, hogy ezt orvosold, hiszen felbolydult érzelmi világban nem jó élni és nem is tudsz úgy teljesíteni ahogy azt kell. Ha hiányzik valaki az életedből, tegyél meg minden szükséges lépést, hogy együtt maradhassatok amíg a világ világ. Ha a munkáddal vagy bajban, tegyél meg minden szükséges lépést, hogy helyrehozd az esetleges hibádat. Persze lehetnek rajtad kívülálló okok is, amik megkeseríthetik az életedet. Ilyenkor meg kell tudni várni, hogy minden rendbe jöjjön, de amit csak lehet azt tedd meg magad, hogy ne érezd úgy, hogy te vagy a hibás az életedért.

Bármilyen hiány az életünkből egy kicsit megrövidíti a napunkat, nem tudjuk mitévők legyünk, nem találjuk a helyünket. De amikor azután helyrebillennek a dolgaink, nincsen nálunk boldogabb ember a világon. Legyél mindig elégedett az életeddel, bármit is hoz eléd a jó sorsod. Egyszer jobb, egyszer kevésbé jobb szokott lenni egy napunk. De ha úgy érzed, hogy mindent beleadtál a mai napodba, és mégis hiányérzeted van, ne gondold, hogy te vagy a hibás. Van úgy, hogy az élet kiszámíthatatlan tud lenni. De a te feladatod az, hogy kiderítsd mi okozza az elégedetlenségedet. Élj úgy, hogy tudj örülni az élet apróságainak, és akkor nem fogsz semmit sem hiányolni majd egy napodból, az életedből. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4015158020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása