Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

261.) - Legyen egyedi stílusod!

2021. július 03. 11:42 - RiaRia

woman-2470024_640.jpg

Mi más is különböztetne meg minket másoktól, mint a saját stílusunk, amit ugye kedvünkre formálhatunk. Így nyáron különösen észrevehető pl. az öltözködésnél, hogy ki mennyire bevállalós vagy szerényebb formát kedvelő. De nemcsak az öltözködésre jellemző az egyediség, ami belül a szívünk mélyén van, az határozza meg, hogy milyenek is vagyunk. Sokan vannak, akik jobban megértetik magukat a többiekkel, mert szinte mindenkihez van egy jó szavuk, közvetlenek, szeretnek is ismerkedni, beszélgetni még akkor is, ha csak akkor találkoztak össze épp valakivel véletlenül. De vannak szerényebb embertársaink, akik visszahúzódóbbak, de ez nem jelenti azt, hogy ne vennének részt bármiben, sőt, talán épp a dolgosságuk a jellemző rájuk, ők inkább szeretnek a háttérben maradni.

Azt mondják, a fiataloknak minden jól áll. Bármit csinálnak, bármibe kezdenek, megmutatkozik a temperamentumuk, mindent egy kicsit lazábban vesznek, mint idősebb társaik. Lehet, néha kicsit felelőtlenebbek is, de ahogy szokták mondani, később majd másképp gondolják ők is a világ dolgait. Amikor már idősebbek vagyunk, kezdenek a tapasztalatok megérni bennünk, sok mindenből tanulunk és azt szeretnénk, ha egyre bölcsebb döntéseket hozhatnánk. Bölcsebbek is leszünk, hiszen már szinte mindenki családot alapít, szeretné, ha a megszerzett tudását átadhatná a fiatalabb generációnak. Sok mindent leshetünk el egymástól is, de a trendi stílust is szeretnék a ruhagyártók vagy a divatcégek a mi igényeinkre szabni. Ügyesen kell választanunk, hogy ne legyünk olyanok, akiknél nem hangolódik össze a belső és a külső egyéniség.

Most nyáron miénk a világ! Olyan szabadon gondolkodhatunk, ahogy csak szeretnénk, úgy érezhetjük magunkat, mintha csak rólunk szólna ez a mostani nyár. Télen valahogy beburkolózunk a négy fal közé, pedig akkor is van lehetőségünk nyitni a világ felé. Gondolj te is egy nagyot, és vedd elő a legjobb ízlésed, öltözködj úgy, ahogy neked jólesik, és gondolkodj úgy, ahogy azt a szíved súgja neked. Legyél bátor a megvalósításban, és bátran nézz minden nap a tükörbe, hiszen megláthatod, ki is vagy valójában, így önmagadat is jobban megismerheted. Nem baj, ha néha nem vagy elégedett magaddal, mindig van időd korrigálni, mindig tudsz javítani, változtatni önmagadon. Vállald azt aki vagy, és meglátod, csak úgy fognak irigykedni mások, akiknek ez még nem megy annyira. Legyél egyedi, legyen egyedi stílusod, hiszen erről ismernek fel a leghamarabb a többiek. Hozd mindig a legjobb formád, és akkor elégedetten tudsz elindulni minden nap az utadra. Tudod! Trend a lelke mindennek! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9516611638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása