Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

264.) - Szeretet nélkül az élet elsuhan melletted.

2021. július 27. 12:48 - RiaRia

child-2141106_640.jpg

Már amikor a kisgyermekek cseperednek, az első, ami a legnyilvánvalóbb cselekvés, hogy szeretettel dédelgetik a játékaikat, babusgatják őket, puszit nyomnak az orrunk hegyére, átölelnek minket, és egyszerűen csak szeretgetnek. Érzik ők is, hogy milyen boldogságos pillanatok ezek. El sem hinnénk milyen sokat jelent ez nekik is, meg nekünk is. A napunk forgatókönyve is átalakulhat egy ilyen szeretgető ölelés hatására. Öröm járja át a szívünket, majd kiugrunk a bőrünkből, és mindent otthagyva átadjuk magunkat a pillanat varázsának. 

Ha nyár, akkor szerelem is! Nem is kell bővebben kifejtenem milyen csodás érzések tartanak "fogságban" minket, ha szerelembe esünk. Szinte elveszítjük az eszünket is, ahogy mások szokták megjegyezni rólunk. De ez sosem volt baj, a baj inkább ott van, ha magányosnak érezzük magunkat. Amikor szeretünk valakit, minden más megvilágításba kerül. Elhalványulnak olyan dolgok, amiknek eddig pedig igencsak sok jelentőséget tulajdonítottunk. Előtérbe kerülnek azok az érzéseink, amik táplálják a szerelmünket, és jön a boldogság, a tűz, a szenvedély. De jó is, mikor az ember szerelmes! :)

Nincs is olyan valaki, aki ne érezte volna át a szeretetet a szívében. Ez a csodás érzés mindenkit magával ragad, olyan hévvel tölt el minket, hogy minden pillanatban csak szeretni akarunk, semmi mást. Még enni is elfelejtünk, szeleburdiak leszünk egy kicsit, bevállalósak, merészebbek, bátrabbak, mint eddig voltunk. A szeretet erőt is ad nekünk, épp olyankor teszi ezt, mikor talán csüggedni készültünk. Nem engedi, hogy negatív dolgokat észleljünk, minden csodás, mindenre úgy tekintünk, mintha már egyszer megtörtént volna velünk egy-egy eset. Tápláld a szeretet érzését magadban, ki ne aludjon a tűz, legyél mindig befogadó állapotban, és mindig azt szeresd a társadban is, ami ő valójában, saját magát, így egyszerűen. Sok mindentől fosztod meg magad, ha lemondasz a szeretetről, az élet így tényleg csak elsuhanni tud melletted. Ne engedd, hogy ez megtörténjen, tégy meg mindent azért, hogy szeretetteljes légkörben élhesd a napjaidat, mert ezek a napok építik föl majd az életedet. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1516639612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása