Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadj meg minden pillanatot! Élj a mának! :)

2021. szeptember 17. 02:02 - RiaRia

yellow-1258555_640_3.pngMár az éjszaka kellős közepén járunk, sőt, lassan még azon is túl, de most van időm összeírni a következő tizenöt motivációs mondatot. Remélem, hogy te most az igazak álmát alszod, reggel, ha felébredsz, már új inspiráló gondolatok fogadnak, ha éppen ezt a blogot olvasod. :) Most inkább önmagunkkal fogunk foglalkozni, mert erre is szükségünk van időnként, sőt, nagyon is sokszor. Következzenek a motivációs mondatok szép sorban:

271.) -  Ne fesd az ördögöt a falra! 272.) - Kívánj valamit! 273.) - Ápold a lelkedet! 274.) - Ha haragszol, könnyen magadra maradhatsz. 275.) - Leküzdheted a félelmedet. 276.) - Légy gyors, mint a gepárd! 277.) - Tiszta szívvel éljél!  278.) - Legyen sok barátod. 279.) - Találj ki új dolgokat! 280.) - A változás te magad légy! 281.) - Szeresd a szépet! 282.) - Figyelj a tested jelzéseire. 283.) - Ne csinálj a bolhából elefántot. 284.) - Szoktasd magad a jóhoz. 285.) - Élvezd a nap minden pillanatát!

Van úgy, hogy rosszkedvűen ébredünk fel. Ki tudja miért van ez, talán rosszat álmodtunk. Ezért jó, ha néha benézel ide erre a blogra, sok-sok gondolat segít elfeledtetni veled a rosszat és jóval helyettesíti. Figyelj jól mikor olvasol, mert lehet, hogy egy-egy szó vagy mondat megragadja a képzeletedet, és tovább gondolkodásra késztet. Ez csak jó, és minden napunk így kéne hogy kezdődjön. Találd meg a számodra értékes gondolatokat, jegyzetelj, írj hasonló figyelemreméltó motivációs mondatokat magadnak. És, ha van kedved, akkor elemezd, írd le mit is gondolsz egy-egy állításról. Sokszor nem tudjuk mi is lapul a szürkeállományunk rejtett zugaiban. Felfedezheted a saját értékeidet, majd ha jónak látod, továbbíthatod a saját gondolataidat a társaid felé. Legyél kreatív, dolgoztasd meg egy kicsit az eszedet, s meglátod, hogy ezernyi gondolat jut hirtelen az eszedbe, amit érdemes lejegyezned egy kis füzetbe. Ha jól érzed magad itt a blogon, annak nagyon örülök, és remélem, hogy továbbra is velem tartasz felfedező utamon. :) Örömteli ébredést kívánok neked mára is! :)))

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1816691284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása