Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

A nagy forróságra tekintettel...

2022. július 25. 05:01 - RiaRia

day-s-g30188c989_640.png

Nagyon nehezen viseli mindenki ezeket a mostani nyári kánikulai napokat, amik még kitartanak egy darabig. Szeretjük mi a drága Napocskánkat, de nincsenek most olyan napok, amik enyhülést hozhatnának nekünk. Ilyen kritikus körülmények okoznak sokszor baleseteket, ingerültséget, idegeskedéseket, amikre jó ha figyelünk. Nem is tudom, hogy milyen okos tanácsot lehet ilyenkor adni, ami hasznos és nem eresztjük el csak úgy a fülünk mellett. Bizony, vigyázni kell magunkra, és minden cselekedetünkre, hogy még véletlenül se forduljon elő baj. A legszörnyűbb az egészben az, hogy még befolyásolni sem tudjuk az időjárást, azt kapjuk, amit a jó öreg Természet naponta alakít nekünk. Védekezhetünk így is, meg úgy is, hogy el tudjuk viselni a nagy forróságot, de ha muszáj kimennünk az utcára, előtte fel kell készülnünk mindenre. Aki teheti, maradjon otthon a legkritikusabb órákban, és igyunk sok-sok, rengeteg vizet, folyadékot.

Nézz jól körül, hogy kinek miben tudsz segíteni, kinek mikor van szüksége segítségre. Amikor csak lehetőséged van rá, figyelj jól, és okosan gondold át a teendőidet. Ha lehet, ne indulj útnak. Persze csak tanácsolni lehet ilyet, nem biztos, hogy megteheted, hogy otthon maradj, amíg elmúlnak ezek a kánikulai napok. Tekintettel kell lennünk a nagy forróságra. Nem véletlenül adták ki a hőségriasztást, és nem véletlenül hosszabbították meg. Vigyázz nagyon magadra és a családodra, gondoskodj a szüleidről, a betegekről, akik a környezetedben vannak, és a gyermekekről még külön is, mert ők nem tudnak még magukra olyan nagyon vigyázni. Legyél felkészült a nehezebb pillanatokra, hiszen a nyár nemcsak örömet és szórakozást hoz el nekünk, de veszélyt is rejteget.

A nyár fantasztikus tud lenni! De csak akkor, ha mindennel tisztában vagyunk. Mágikus varázst hozhat el nekünk, de a baj is ott leselkedik körülöttünk. Élvezd ki a nyár jó pillanatait, hogy később szívesen emlékezz vissza rá! De vigyázz is magadra és a körülötted élőkre is. Legyél ezért mindig nagyon körültekintő, és tudd mindig, hogy melyik helyzetben mit kell tenned. A nyár legyen szép emléked, és igyekezz is klassz élményekben részt venni. Fantasztikusan szép napokat kívánok neked, legyen minden napod varázslatos! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4117890175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása