Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

21.) - Figyelj(oda) magadra!

2016. július 02. 20:34 - RiaRia

relaxation-1388228_640.jpg

Figyelj jobban magadra, mint eddig. Adj időt magadnak a pihenésre, a relaxációra. Néha jólesik egy csésze kávé, de a telefonod is jó ha a közeledben van, s ha otthon ülsz az udvaron esetleg a hintaágyon, kapcsold be a zenét, vagy hallgasd meg a relaxációs kazettádat, s figyelj jól mi történik. Lazíts időnként mert szükséged van rá. Most épp hétvége van, használd ki, törődj jobban önmagaddal. Muszáj kicsit erőszakosnak lenni ha önmagunkról van szó. Az is fontos, hogy mindig a legjobb formánkat tudjuk hozni amikor itt van az ideje, ezért kell időnként elcsenni a szabadidőnkből olyan kikapcsolódásokra, ami a fejlődésünket segíti elő.

Nem szabad túlhajtani magad hétközben, mert akkor túl sok időt vesz igénybe a regenerálódás. A hét minden napján áldozz kis időt magadra, vonulj el a kis kuckódba, ahol csak te vagy, és csináld azt, amit a legeslegjobban szeretsz csinálni. A kapcsolataink is csak akkor vannak jó úton, ha saját magunkat jól tartjuk, megadunk mindent, amire csak szükségünk lehet. Először önmagunkat kell kényeztetnünk, mert segíteni is csak úgy tudunk másoknak, ha nekünk megvan a kellő nyugalmunk otthon és a munkahelyen is, és a szabadidőnkben is.

Ha csak kis hibát is vétesz, már nem megy olyan olajozottan a napod, előfordulhatnak hibák, és azokat mind helyre kell hozni. De ha önmagaddal békében vagy, nagyot fordulhat a világ körülötted, a rossz dolgokat is más színben láthatod ilyenkor. Nemcsak kívül, de belül is törődnöd kell önmagaddal. Ha ez a kettő nincs összhangban, máris beindulhat a rossz történések sorozata. Ezért vigyázz mindig magadra, figyelmeztesd magad mindig arra, hogy jobb ha lépésenként haladsz előre, jobb ha egy kicsit lassabban mész a célod felé, minthogy összedőljön minden körülötted mint a kártyavár, csak azért mert éppen nem voltál türelmes, vagy éppen nem tudtál várni egy kicsit.  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr998862460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása