Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Élj a mának! - (Ragadd meg a pillanatot!)

2016. október 12. 07:37 - RiaRia

glass-ball-1500018_640.jpg

Folytassuk a megerősítő, motiváló mondatok gyűjtését. Erősebbek leszünk általuk, főleg ha be is tartjuk, amit egy-egy ösztönző mondattal kapcsolatban gondolunk. Tegyük a szívünkre a kezünket. Nem tudunk mindig tökéletes életet élni. De törekedni kell rá, és ha így teszünk, vidáman élhetünk napról napra. Lássuk, milyen ösztönző mondatok következnek: 

61.) - Ne félj a tegnaptól! 62.) - Tartsd tisztán környezetedet. 63.) - Légy figyelmes! 64.) - Használd ki minden idődet. 65.) - Tedd szebbé a napjaidat. 66.) - Szeresd a kihívásokat. 67.) - Ha sok munkád van, lazíts! 68.) - Rend a lelke mindennek. 69.) - Igyekezz minőségi életet élni. 70.) - Szükségünk van egymásra. 71.) - Segíts magadon! 72.) - Gyűjts hasznos dolgokat. 73.) - A jóindulat vezérelje utadat. 74.) - Láss, ne csak nézz! 75.) - Javítsd ki a hibáidat.

Ragadd hát meg a pillanat varázsát, éld úgy az életedet, hogy mindenki számíthasson rád, és örömmel töltse veled az időt. Ha minden nap csak egy mondatot tartunk be, vagy egy héten egyszer megpróbáljuk tényleg optimistábban szemlélni a világot, ezek az igyekezetek összeadódnak, és örömtelibb életet élhetünk. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr411797855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása