Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

73.) - A jóindulat vezérelje utadat.

2017. január 12. 20:56 - RiaRia

gnome-834871_640.png

Ha nincs benned egy kis kedvesség az életed iránt, nem sokra fogsz jutni. Ebben a kis törpében benne van minden báj, kedvesség, vidámság, minden olyan, ami egy boldog élethez kell. Ha ránézel, egyből neked is örömmel lesz teli a szíved, és eszedbe sem jutna búvalbélelt gondokon rágódni. Minden cselekedetünkben keressünk olyan jóságot, amit csak mi tudunk nyújtani a társaink felé.

Minden napunkat alakítsuk úgy, hogy ilyen vidám kis törpék lehessünk. Nem kell nagy dolgokat művelni. Elég, ha örülünk mikor esik a hó, vagy éppen süt a nap, vagy tudjuk hogy a szerelmünk vár haza minket. Ha benned is megvan a jóindulat a szeretteid felé, sok örömben lesz részed, hidd el. Jót cselekszünk másokkal mindig minden helyzetben. Ez alól nincs kivétel, ez egy fontos szabály, amit jó ha követünk.

Ha útnak indulsz naponta, reggel mindig jusson eszedbe, hogy - félre bánat, félre bú -, nincs az a vészjósló helyzet, ami kizökkentene most téged az örömteli hangulatodból, te irányítasz mindent, és ezt tiszta szívvel, teljes odaadással teszed. A báj, a kedves szavak, a sokat sejtető mosoly mind legyen a tarsolyodban, és csak akkor indulj el otthonról, ha tudod magadról, hogy minden lépésedet a jóindulat fogja vezérelni. Legyen utitársad mindig ez az aranyos kis törpe, együtt nagy dolgokra lesztek képesek. Tőle tanulhatsz mindig ha elveszítenéd a jókedvedet. Felvidít, szorgalmas társad lesz mindenben, és megtanít az élet számos területén arra, hogy mindent csak tiszta szívből érdemes csinálni, teljes erőbedobással, és telve szeretettel. :)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112121413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása