Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

85.) - Kelj fel egy órával korábban.

2017. március 08. 03:09 - RiaRia

suyan-766428_640.jpg

Nem is tudod, mennyi haszna van, ha ráveszed magad, hogy például egy órával korábban ébredsz fel. Láthatod néha már a napfelkeltét, ha olyan az idő. Ezernyi dolgot tudsz csinálni egy óra alatt. Már előző este találd ki, hogy megleped magad ezzel az egy órával. Lehet, hogy az elején még kicsit álmosabb vagy, de ez hamar megszűnik, és olyan dolgokra leszel képes, amire nem is számítottál. Menj ki az udvarra, s meglátod, hogyan ébredezik veled együtt a természet, láthatod, hogy a madarak már vígan serénykednek, de a télutói virágok is kinyílnak szép sorban.

Ha van kedved, csinálj egy jó kis reggelt a családodnak. Készítsd el te most a reggelit mindenkinek, terítsd meg az asztalt, hogy együtt reggelizhessetek. Öröm reggel együtt lenni. Találd ki, hogy ki mit szeretne csinálni a hétvégén, beszéljétek meg, és lehet, hogy már meg is van a program szombatra vagy vasárnapra.

Ha van kedved, akkor olvass egy kicsit, lehet, hogy előző este már nem volt rá időd. Fejezd be az abbahagyott dolgaidat, és tervezd meg a napodat, de úgy, hogy öröm legyen végigcsinálni. Ha rosszul ébredtél, épp ez az egy óra kell ahhoz, hogy helyrehozd magad, gyorsan tusolj le, és szépítkezzél egy kicsit a fürdőszobában. Ha már mosolyogva tudsz kilépni a fürdőszobaajtón, akkor már indulhat a nap, kezdődhetnek a nap eseményei.

Tégy egy próbát. Holnap állítsd egy órával korábbra a vekkerórát, s figyeld a reakciódat, mikor felébredsz. Légy ötletes, már előző nap gondold ki, mit is fogsz csinálni ezalatt az ajándékba kapott óra alatt. Hidd el, nem fogod megbánni, hogy korábban keltél fel. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8312321357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása