Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

88.) - Mindig kellően pihend ki magad.

2017. március 22. 00:05 - RiaRia

penguin-159784_640.png

Jókor írom ezt a bejegyzést, mikor mindjárt itt az éjfél, és itt van az éjszaka, mikor is már rég aludnom kellene. De minden kivétel erősíti a szabályt, így a tanácsom csak az lehet, hogy időben térj nyugovóra, mert az éjfél előtti alvás számít a legjobban. Ekkor tudunk olyan mélyen aludni, hogy az felér akár az egész éjszakai alvásunkkal, ilyenkor pihenjük ki az előző nap fáradalmait.

Napközben sem jó, ha túlfeszítjük a húrt, és nem adunk esélyt magunknak a pihenésre. Sokszor visszaüt, ha nem tartjuk a napi ritmust, és szétszórtan éljük a napjainkat. Persze nem kell így "eldobnunk magunkat", mint ez a pingvin is teszi, de azért jó, ha figyelünk arra, hogy mikor van nappal és mikor van éjszaka.

Nagyobb lendülettel élhetjük a napjainkat, ha időben megtartjuk a szabályokat. Egy jó pihenés, még akkor is, ha az nem éppen alvás, megnyugtatja a szívünket és a lelkünket. Tegyük meg azt a szívességet magunknak, hogy törődünk önmagunkkal, törődünk a szervezetünkkel, hiszen másnap is szükség van ránk, máskor is számítanak ránk a társaink. Tudjuk mindig, mikor minek van itt az ideje, és akképpen cselekedjünk. Én is nyugovóra térek, hogy legközelebb is találkozhassak veled. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3812360307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása