Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

100.) - Alakítsd ki a saját stílusodat.

2017. június 10. 05:15 - RiaRia

glamour-678834_640.jpg

Légy merész! Légy egyéni! Légy egy kicsit bolondos, és légy elég divatos ahhoz, hogy legyen saját stílusod. Ne utánozz másokat, mert abból sosem sült ki semmi jó. Amikor mész az utcán, és látod, hogy mások figyelő tekinteteket vetnek rád, tudhatod, hogy valamit jól csináltál, mert kitűnsz a sokaságból, kitűnsz a többi ember közül. Van egyéniséged, ami sugárzik rólad, és még mikor már messze jársz, akkor is rólad gondolkodnak a többiek. - Vajon hogyan csinálja, hogy ilyen fiatalos? - Vajon hol vette azt a kitűzőt és azt a sálat, ami épp most van rajta? - Biztosan edzésben tartja magát, hogy ilyen csinos. - mondják magukban.

Sokan szeretnének a helyedben lenni, mert van egy stílusod, ami csak rád jellemző, amiről megismernek már messziről. Ha beszélgetsz valakivel, örül, hogy a társaságodban lehet, hiszen olyan jó témát tudtok közösen találni, amiről akár órákig is tudnátok beszélgetni.

Nem boszorkányság egy egyéni kisugárzást teremteni. Nem szükséges totálisan a divatot követni ahhoz, hogy egy blúz jól álljon rajtad. Ha mindent megteszel azért, hogy jó formában legyél, a gondolataidat mindig ápolod, megvan a kellő nyugalmad, a jókedved és a bölcsességed a mai naphoz, vidám vagy és néha egy kicsit merészebb vagy az átlagnál; ez mind jól jöhet ha épp indulnod kell ma, és várnak már valahol. Ma épp szombat van, itt a hétvége a nyakunkon, lépj ki a komfortzónádból, csapj egy olyan káprázatos estét magadnak, aminek mindig is örülni fogsz majd.

Légy merész! Légy egyéni! Légy egy kicsit bolondos, és légy elég divatos ahhoz, hogy legyen saját stílusod. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7312582891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása