Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

108.) - Fiatalító gondolatok.

2017. július 16. 14:11 - RiaRia

log-1091115_640.jpg

Ha mindig zsörtölődsz, veszekszel, ez nemcsak a közérzetednek árt, hanem például az arcvonásaidon is hamar meglátszik. Nézhet ki úgy egy fiatal is, hogy meglátszanak rajta a gondok. Éveket öregedhetünk csak azáltal, hogy mindig morgolódunk magunkban, nem vagyunk megelégedve semmivel, mindenkit kritizálunk, semmi sem tetszik úgy ahogy az éppen van, ahogy az éppen történik. Ha mindig dühösek vagyunk, vagy félünk valamitől, aggodalmaskodunk, a gyomrunk már beleremeg, nem is tudunk úgy enni már, ez mind-mind következményeket von maga után. Idő előtt megöregedünk.

Nem kell ennek így lennie. Tereljük jó irányba a gondolatainkat. Ez szépít, jó közérzetet biztosít, vidámak és jókedvűek leszünk, az arcunk kisimul, mosolygósabbá válunk, és több kedvünk lesz bármihez, amibe belefogunk. Nevessünk, tréfálkozzunk, ne engedjük, hogy negatív irányba menjen az életünk. A gondolataink mi magunk vagyunk. Az tükröződik az arcunkon legelőször, amire állandóan gondolunk. Ha bosszúsak vagyunk, ki akarna a társaságunkban lenni? Senki. Ki kíváncsi arra, hogy nekünk épp most milyen problémánk van? Nem sokan. De az igenis ugyanúgy meglátszik rajtunk, ha boldogok vagyunk, és mindenki inkább tölti az idejét boldog kiegyensúlyozott emberek között, mint olyanok között, akik mindig panaszkodnak. A boldogságérzés ragadós, éppúgy mint a nevetés. Ha valaki boldog, olyan kisugárzása van, hogy mindenkit magával ragad a stílusa, a jókedve, a vidámsága. És erre van szükségünk, hogy jól érezzük magunkat bárhol is vagyunk.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8712667627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása