Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

109.) - Olyan idősek vagyunk, mint amilyennek érezzük magunkat.

2017. július 16. 14:43 - RiaRia

racing-1098712_640.jpg

Beszéltél már valakivel úgy, hogy hirtelen nem is tudtad megállapítani hogy hány éves? Mintha idősebb lenne, gondolod, első megállapításod mégiscsak az, hogy - milyen fiatalos és mennyi energia van benne! Mikor beszélgetsz vele, kiderül, hogy jóval idősebb, mint azt te elsőre gondoltad. Második reakciód az, - hogyan csinálja, hogy ilyen jó kondiban van, és nem fog rajta az idő? Pedig talán nincs is semmi hókusz-pókusz benne, csak egy kis odafigyelés a saját testére. Mi is utánacsinálhatjuk, ha kellően elszántak vagyunk, hiszen csak tőlünk függ, hogy milyen idősnek is érezzük magunkat.

Egészséges étkezés, egy kis mozgás mindennap, egy kis optimista gondolkodás, pihenés a kellő időben, és máris kezedben van a recept a fiatalítókúrához. Mégsem fogadjuk meg ezeket a tanácsokat. Sietünk, kapkodunk, gyorsan szeretnénk mindent megcsinálni, és bosszankodunk, ha nem sikerül. Pedig csak mi isszuk meg a levét az egésznek. Változtassunk! Változtassunk kicsit az étkezésünkön, menjünk le az edzőterembe, olvassunk, fejtsünk keresztrejtvényeket szabadidőnkben. És ha dolgoznunk kell, akkor se legyünk mérgesek, hamarabb telik el úgy az idő ha vidámabban próbáljuk felfogni a dolgot. Az időnk mindig eltelik, ha szeretnénk, ha nem. Töltsük ezért mindig úgy, hogy mindenre jusson belőle. Fiatalítsd meg a tested és a lelked! És érezd magad jól! :) Nem boszorkányság, csak egy kis odafigyelés szükséges.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2912667729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása