Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

111.) - Örökké fiatalon.

2017. július 28. 02:18 - RiaRia

pretty-woman-812917_640.jpg

"Az orvosok figyelmeztetnek: az erős dohányzás, a túlzott napozás, a rossz táplálkozás és a kevés mozgás gyorsítja a szervezet öregedését. Nem sokat segít azonban, hogy tudjuk, mit ne tegyünk." (Dr. Ulrich Strunz-Örök fiatalság). - Hogy fiatalok tudjunk maradni, meg kell fogadni a jótanácsokat, és úgy kell élnünk, hogy ne látszódjon meg rajtunk az idő múlása. Nem nagy ördöngősség, csak egy kis odafigyelés szükséges.

"Cselezzük ki nyugodtan az éveket, és mindenekelőtt: elég korán kezdjünk hozzá."

Ha legbelül vidám vagy mindig és boldogan éled az életed, törődsz önmagaddal elsősorban, akkor nagy hibát nem tudsz elkövetni, és az életedet mindig beragyogja majd az ifjúság szele. Nem szabad az utolsó esélyre játszani az életünket. Szokjunk le szépen a káros szenvedélyeinkről, nem kell túl sok akarat hozzá, csak egy kis elszántság, és a tudat, hogy a későbbi éveinket is fiatalosan élhetjük le.

"Cselezzük ki nyugodtan az éveket, és mindenekelőtt: elég korán kezdjünk hozzá."

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8612695641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása