Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

119.) - Megváltoztathatod az életed.

2017. szeptember 29. 03:16 - RiaRia

liberated-1874107_640.jpg

Egycsapásra megváltozhat az életed, ha nem csak álmodozol az életedről, hanem megéled az álmaidat. Át kell érezned, hogy az élet csodás, amiért naponta küzdened kell. Élj egy boldogabb életet, hiszen ez mindenkinek egyformán megadatik, persze csak ha él a lehetőséggel és tesz is érte valamit. Egyedül élni nem jó dolog, keresd meg társaidat, együtt bármire képesek vagytok.

Száznyolcvan fokos fordulatot vehet az életed, ha nézed példul a képet és onnan merítesz ötleteket, a szavakból, amik megihletnek és ösztönöznek a cselekvésre. Érezd magad mindig ilyen felszabadultan, mint a képen a lány, aki tele van energiával, és láthatóan semmi más nem érdekli, mint az, hogy élvezze az életét.

Megváltoztathatod még ma az életedet, ha van benned hozzá egy kis akarás, egy kis igyekezet, és megvan benned a kedv a cselekedetekhez, amiket szükségszerűen meg kell tenned, ha egy jobb életet akarsz élni. Változz! Változtasd meg a hozzáállásodat a régi rossz beidegződéseidhez, vegyél fel új szokásokat a napjaid közé, és tedd csodálatossá minden napodat.

A nap mindig lesüt rád, csak nézz fel az égre és élvezd a melegségét, élvezd azt, hogy a borús tél után mindig jön a megújulás, és újrakezdheted minden napodat, ha épp azt szeretnéd. Nevess, légy vidám, légy jókedvű, és örömmel kezdd el minden reggeledet, hiszen minden nap csak egyszer van az életünkben, s ha elszalasztjuk, bánhatjuk majd, - volt-nincs - elsuhan, mint a madár.

A hatalom a te kezedben van. Élj vele, irányítsd úgy az életed, hogy érdemes legyen visszagondolni rá. Az élet szép, és mi még szebbé tudjuk varázsolni, ha mindig úgy gondolunk az életünkre, hogy az maga a szabadság, a szépség, a jóság, a kedvesség, a vidámság, és nevessünk egy nagyot magunkon ha épp elpityeredni van kedvünk, mert mire kettőt számolunk, máris fülig ér a szánk, mert tudjuk, hogy élni érdemes, akármilyen borús fellegek jönnek felénk. Élj egy csodálatos életet, mert megérdemled.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6612910297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása