Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

126.) - Sose haragudj meg semmiért.

2017. október 14. 03:55 - RiaRia

anger-1297436_640.png

Csúnya lesz az arcod, ha mérges vagy. Olyan ráncok keletkeznek rajta, hogy nincs az a fiatalító masszázs, ami el tudná tüntetni. Ezért kérlek, hogy inkább mosolyogj, ne haragudj meg semmiért. Persze nem vagyunk egyformák. Van, aki könnyen dühbe gurul. De meg is bánja nemsokára, hiszen csak önmagának tesz rosszat vele, egész nap morcos lesz, és sok időbe telik, mire újra jókedve lesz. Nincs az a gond, ami megéri, hogy gyötörjük magunkat miatta.

Én nagyon sértődős voltam még fiatalabb koromban, de így visszagondolva már semmi "hasznát" nem látom. Könnyen elszakadt nálam a cérna, és sokáig voltam mogorva épp emiatt, hogy ilyen sértődős voltam. Mostmár máshogy látom a világot. Egyszerűbb vidáman és nevetve élni, mint búslakodva, mérgelődve. Mindenki inkább van egy mosolygós, életvidám ember társaságában, mint olyan valakivel, akinek minden mondatából a negatív életstílus nyilvánul meg.

Ha teheted, mindig jókedvvel ébredjél fel, és úgy alakítsd a napod, hogy már korán reggel meglegyen a kellő alaphangulatod. Ez rányomja a bélyegét az egész napodra, így ha morcosan indulsz útnak, már az első lépcsőfordulónál gondolj egy nagyot, és válts egy új stílusra, ahol a humor, a vidámság, és a jókedv a főszereplő. Sokkal több barátod is lesz, ha gondtalanul éled az életed. Ezért mindig törekedj arra, hogy legyen miért örülnöd, legyen miért mosolyognod egész napodon keresztül. Add át ezt a jókedvet a társaidnak is, és aludni se térj haraggal a lelkedben, mert két óra sem fog eltelni, már fölriadsz, és nem fog álom jönni a szemedre. Légy vidám, és élj úgy, hogy sohase legyen okod a haragra.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5912973908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása