Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

132.) - Gyógyítsd meg önmagad.

2017. december 13. 02:02 - RiaRia

nutrition-2029436_640.jpg

Ne élj csodabogyókkal! Nem használnak semmit sem. A pirulák csak arra jók, hogy megnyugtassuk magunkat, tettünk valamit az egészségünk érdekében. Láthatod, hogy ha természetes és egészséges módon próbálod kúrálni magad, sokkal többre jutsz. Legyél a természetes gyógymódok híve. Csak így gyógyíthatod meg magad a leghamarabb. 

Mihelyt érzed, hogy nem vagy jó passzban, az azt jelenti, hogy felborult a belső energiatartalékod, gyengülsz, és ha nem figyelsz magadra, hamar ki is merülsz. Figyelj magadra! Figyelj az első vészjósló jelre, és minél hamarabb kezdj bele önmagad gyógyításába. 

A mindennapos készenlét próbára tesz mindenkit, és akárhogyan igyekszünk, nem mindig sikerül jól teljesíteni. Vedd fel a harcot a betegséggel szemben, és adj esélyt magadnak egy boldogabb élethez. Igyekezz úgy élni, hogy minél kevesebb feszültséggel teli óráid legyenek, törekedj a bölcs nyugalomra, a békére, a kiegyensúlyozottságra. Nem kell mindjárt az orvoshoz fordulnod. Vannak népi gyógymódok is, és a természetgyógyászat is rögtön a segítségedre siet. Vedd igénybe ezeket a segítségeket, és gyógyítsd meg magad mihelyt úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj.

Ne feszítsd túl a húrt! Tudd, mikor kell kikapcsolni, mikor kell elengedni a gyeplőt, mikor kell törődni önmagaddal egy kicsit. Tudod, hogy másoknak is csak akkor tudsz segítséget nyújtani, ha te jó formában vagy, ezért kell, hogy mindig minden helyzetben figyelj magadra. Kezdj bele egy természetes öngyógyításba, s meglátod, szebb napjaid lesznek. Keress, kutass természetes gyógymódok után, hiszen a gyógyszerek csak a tüneteket szüntetik meg esetleg, de az okokat neked kell megkeresned. Légy saját magad orvosa! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2913488489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása