Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

146.) - Szeresd a szépet!

2018. február 09. 20:53 - RiaRia

heart-954957_640.jpg

Annyi minden tud szép lenni a környezetünkben, hogy nehéz hirtelen kiválasztani melyik is a legkedvesebb a számunkra. Engem a virágok tudnak lenyűgözni, de szeretem a festményeket is, a jó zenét, ami számomra lételem, de megtalálom a szépséget az égen szálló madárban, ahogy küzd a széllel, egy gyermeki mosolyban, a kedvesem pillantásában, s téged is csak arra tudlak biztatni, hogy szeresd a szépet, és keresd a szépet az életedben.

Ha a szépség szóba kerül, mindenkinek más és más jut az eszébe először. Lehet az épp egy film, amit előző este néztél meg, és végigkönnyezted az egész előadást, vagy egy csodálatos könyv gondolatvilága, érzései, érzelmei, lehet maga a szerelem, ami lehet olyan szép, olyan gyönyörű, hogy kívánni sem lehet szebbet nála. De ha elgondolkozol, hogy számodra mi is a szépség, ezernyi dolog jut eszedbe hirtelen, mert szerencsére körül vagyunk véve számtalan csodálatosnál csodálatosabb eseményekkel. Egy hangversenyre ha elmész, vagy ha megnézel a színházban egy színdarabot, biztosan eszedbejut, hogy milyen művészi módon is adják elő azt a darabot, és legközelebb lehet, hogy újra meghallgatod vagy megnézed.

Én szeretem a napfelkeltét, a naplementét, csodálatos hatással van rám. Szeretem ha süt a nap vagy ha szépen hull a hó, ez mind belső érzelmeket vált ki belőlem. Te is bárhol rátalálhatsz a te világodra, lehet, hogy ez épp a divat világa, vagy a tánc csodálatos varázsa, de lehet ez egy portré, egy csillogó ékszer is, vagy esetleg egy szépen kidolgozott hímzés. Ezernyi szépség vesz körül minket. Adjuk át magunkat ennek a csodás érzésnek, engedjük meg, hogy magával ragadjanak a szép dolgok, és élvezzük a jelenlétüket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4613650252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása