Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

147.) - Okosan töltsd a szabadidődet.

2018. február 18. 10:59 - RiaRia

office-1548292_640.jpg

Ha esik, ha fúj, lehet okos programokat találni a magunk és családunk számára. Vasárnap van, lehet, hogy épp pihensz, de ekkor jönnek a legjobb gondolatok a számodra. Nincs lehetetlen "küldetés", irány az uszoda, vagy a természet varázslatos világa. Nálunk most épp havaseső esik, de ez nem lehet akadály ha a kikapcsolódás van épp a középpontban. Ilyenkor tudjuk felszabadítani azokat a titkos erőinket, amik ott lappangtak még hétközben is bennünk, de a sok munka nem tudta előhozni a számunkra.

Lehet, hogy épp festeni van kedved tanulni, és a kreativitásod kerül előtérbe, de lehet, hogy aktívan szeretsz sportolni, amire a hétvége szuper időszak lehet. A lényeg, bárhogyan is töltöd az idődet, élvezd minden percét, különben nincs semmilyen jó hatása rád nézve. Ha te is jól érzed magad, ez átragad a körülötted lévőkre, és lehet, hogy egy jó társas összejövetel születik belőle. Teremts jó hangulatot, feledtesd el a szomorú napokat a társaiddal is, nem éri meg sokáig búslakodni valamin, főleg ha van elég időnk önmagunk ápolására.

Van, aki a hegyekbe megy most télen kikapcsolódni, de van, aki szeret ilyenkor is nyaralni, és olyan vidéket keres, ahol épp süt mindig a nap, és sosincs rossz idő. Indulj útnak, és vidd magaddal a kis családodat is, hiszen nemcsak nyáron érdemes egy kis szabadságot kivenni, ilyenkor is jól jön a megérdemelt pihenés. Ha mégis itthon maradsz, keress olyan elfoglaltságot magadnak, ami kizökkent a régi kerékvágásból, és új erőkkel tölt el, és egy vidám, jókedvű napot varázsolhatsz magadnak.

Felejtsd el ami bánt, felejtsd el, hogy vannak dolgos hétköznapok is a világon, add át magad a felszabadult öröm érzésének, és csinálj egy "görbe estét", találj ki magadnak valami fantasztikusan jó dolgot, ami valóban elfeledteti veled a rossz napokat. Légy találékony, és ne hagyd, hogy csak úgy elillanjon egy pihenésre szánt nap. Később bánni fogod, ha nem ragadod meg a pillanat varázsát, ezért figyelj a gondolataidban felmerülő képekre, amik segítenek neked egy csodálatos napot létrehozni. Használj ki minden adódó lehetőséget, hiszen olyan gyorsan peregnek a percek, észre sem vesszük, és már a nyakunkon a következő nap. Légy éber, és élvezd a mai nap varázsát! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1513678306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása