Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

161.) - Döntsd el mit akarsz.

2018. március 17. 17:44 - RiaRia

road-sign-1280252_640.jpg

Ha tétova céljaink vannak, nem jutunk semerre az életünkben. Kell egy irány amerre tudunk haladni. Ha eldöntötted már merre is szeretnél menni az utadon, könnyebb dolgod van, mintha csak úgy a nagy semmiben kutakodnál. Jelölj ki egy célt az életedben, és máris tudni fogod, hogy mire vagy képes. Ha úgy érzed nem tudod véghez vinni a célodat, akkor gondolkodnod kell a megoldáson, mert megoldások léteznek, ezekre kell rátalálnunk. De ehhez előbb az kell, hogy tudd mit akarsz.

Kell egy jó program az életedben. Ez lehet bármi, ami megmozgatja a fantáziádat, élénkebbé teszi a napjaidat, boldogságot hoz az életedbe. Sok útjelzővel találkozunk életünkben, és ezekben az a jó, hogy irányt mutatnak, fejlődést hoznak el nekünk. Mindig döntenünk kell, akár tetszik, akár nem. Ha magunkba roskadunk, és nem teszünk semmit, akkor másra bízzuk a döntést, mi meg kénytelenek vagyunk azt csinálni, amit mások már eldöntöttek helyettünk.

Egy jó project mindennél többet ér. Valamit elhatározunk, valamit meg szeretnénk oldani, és ehhez tervet kovácsolunk. Azután cselekszünk. Tehát van célunk, van tervünk, és tudjuk hogyan is fogjuk megvalósítani. Az eredmény attól függ, hogy milyen erőbedobással dolgozunk. Vagyis, ha tudod mit akarsz, mit szeretnél elérni, és eléggé elkötelezett vagy a céljaid iránt, sikeres ember lehetsz, akinek mindig van egy jó ötlete ha épp cselekednie kell. Te döntöd el mit akarsz, az életed alkalmazkodni fog hozzád, mert úgy építed a kapcsolataidat, hogy nem csak magadra, hanem a társaidra is gondolsz. Legyen egy ütős program mindig a kezedben, és dönts határozottan. Döntsd el mit akarsz és cselekedj minél hamarabb. A céljaid neked dolgoznak.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9213748224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása