Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

162.) - Hozz megfelelő döntéseket.

2018. március 18. 08:21 - RiaRia

background-1339119_640.jpg

Egy tévéműsorban hallottam a következő mondatot: - "Sosem tudod mekkora változásra vagy képes, amíg vissza nem nézel oda, ahonnan indultál." - Bizony, mindig mikor megváltoztatunk valamit az életünkben, mi is ugyanúgy változunk, alakulunk, fejlődünk. Ha megfelelő döntéseid vannak, az eredmény önmagáért beszél, sikert sikerre halmozol, és olyan életet teremthetsz magadnak, amiről mindig is álmodtál.

A fenti kép idézete azt mondja, hogy "Legyél mindig boldog az életben." Ezt csak akkor érheted el, ha minden nap meghozod a megfelelő döntéseket a magad számára. Ezek nélkül a döntések nélkül az életed sivár és egyhangú lenne, ezért ne sajnáld az időt az álmaid megvalósításához. Lesz mindig olyan időszak az életedben, mikor azt sem tudod mitévő legyél. Ilyenkor kell arra gondolnod, hogy minden helyzetből van kiút, minden helyzet magában hordja a megoldás kulcsát, neked csak az a dolgod, hogy megfelelő technikák igénybevételével megtaláld magadnak ezt a kulcsot.

Van, hogy elszúrjuk egy napunkat, mert nem hallgatunk a belső hangunkra, és megyünk a saját fejünk után. Később jövünk rá, hogy a megérzéseink nem csalnak meg, jó ha hallgatunk rájuk, és úgy is cselekszünk. Hozz olyan jó döntéseket az életedben, hogy elmondhasd magadról, minden nap érdemes reggel felkelned, mert tudod, hogy sok öröm és vidámság vesz majd körül. Élvezd az életed, legyél nagyon boldog, és élj úgy, hogy sosem nézel hátra, mindig az újat keresed, és tudsz változtatni mindig ha arra van szükség. Élj egy boldog életet most! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2213749312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása