Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Hidd el, hogy a változás fordulatot hoz az életedbe.

2018. március 23. 05:15 - RiaRia

eye-color-change-2852261_640.jpg

A tündérmesék valóra válhatnak. Csak gondolj valamire, és álmodozz. Álmaid mindig a valóságot is tükrözik egy kicsit. Angyalok segítenek neked, hogy átérezd azt az örömöt, amikor az álmaidból valóság lesz, és megtapasztalhasd azt a változást, hogy minden, amiről álmodtál az igaz lesz, megvalósul, teljesül a kívánságod. Minden változás fordulatot hozhat az életedbe. És hoz is, csak át kell érezned az álmok igazi valóságát.

Mikor lejjebb csúszol életed során, elkezdesz álmodozni, hogy bárcsak jobb sors jutott volna neked. Ha mélyponton vagy, nehezen hiszed el, hogy valaha is ki tudsz lábalni gyötrő helyzetedből. De egyszercsak történik valami különös, valami felfoghatatlan, ami megváltoztatja az életedet. Ez a történés szinte hihetetlen, elképzelni sem tudod hogyan valósulhatott meg. Az előbb még a mélyponton voltál, most pedig új célokat vagy képes kitűzni. Ezek a célok az álmaiddal egyenlőek, mindig azt tükrözik, hogy mit szeretnél elérni az utad során, milyen változásokra vagy képes még az életedben. Mikor a gödörből elkezdesz felfelé törekedni, elkezdesz kimászni a mély letargiából, megvilágosodik előtted, hogy van remény, mindig van egy kivezető út, amire ha rálépsz, öröm és boldogság vár a nap minden percében. Lépj rá erre az útra, és valósítsd meg az álmaidat, élj olyan életet, hogy az arcod mindig sugárzóan tükrözze az érzéseidet, vidám és boldog lehess bármerre is jársz.

Ha félelemben élsz, elvesznek a vágyaid, minden terved a ködbe vész, és nem történik semmilyen változás. Pedig a változás visz előrébb, a változás az, amire olyan nagyon szükségünk van. Ha nem történik semmi, nekünk kell megkeresni azt a pontot, ahol már bekövetkezik valami új, valami szép, valami jó. Ezekre a szép és jó érzésekre vadászunk minden nap, mert kell nekünk, érezzük, hogy nélkülük már nem is tudnánk létezni. Ha valami csodálatos dolog történik veled, annyira természetesnek veszed, azt hiszed, ez kijár neked, megérdemled. Az az igazság, hogy a csodálatos dolgokért bizony sokszor nagyon meg kell dolgoznunk. Erőt kell beleadnunk, fel kell nőnünk saját magunkhoz, és tennünk kell valamit, ami nagyon nehéz lehet időnként. De te tudod, hogy képes vagy nagy dolgokat véghez vinni, mert az álmaidért harcolsz, az álmaidért küzdesz bármi áron.

Lehet, hogy azt hiszed, túl sok az, amit az élet kér tőled. Az életed mindig annyit követel meg tőled amire képes vagy, amit meg tudsz valósítani, amiről te is tudod, hogy lehetséges. Légy ezért mindig nyitott a világra, és keresd meg az értékeidet, a kincseidet, azokat a kincseket, amikért érdemes élned.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8913768888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása