Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a pillanatot! :)

2018. március 25. 21:11 - RiaRia

carpe-diem-881081_640.jpg

Jöhetnek újabb megerősítő mondatok, amiket jó ha átgondolsz és te is írhatsz motiváló sorokat hozzá. Ha papírra veted a gondolataidat, jobban rögzül az emlékezetedbe, nem felejted el, vagy ha mégis, mindig tudsz hozzá fordulni. Én is olvasom, hogy mit írtam, és remélem, hogy nem sokszor ismétlem magam, igyekszem érdekes olvasnivalóval ellátni téged. Mindannyiunk életében mindig változik valami. Erről írtam az előző bejegyzésben. Ez a változás örök, mindig követni fog minket, és jó ha vele tartunk, hogy mi is tudjunk fejlődni. Olvasd szeretettel a következő megerősítő mondatokat is:

166.) - Vedd könnyedén az életet. 167.) - Ne lustálkodj! 168.) - Van időd mindenre. 169.) - Legyen egy jó terved. 170.) - Tarts ki életed végéig. 171.) - Motiváld magad. 172.) - Mindennap fejlődsz egy kicsit. 173.) - Lépésenként haladjál. 174.) - Bízz az erődben! 175.) - Élj a lehetőségekkel. 176.) - Vigyázz magadra! 177.) - Légy kedves mindenben. 178.) - Hagyd el a rosszat az életedből. 179.) - Fedezd fel a világot. 180.) - Ne akarj túl sokat egyszerre.

Ha olvasod a blogot, láthatod, hogy mindig tizenöt mondat szerepel egy-egy ilyen összeállításban. Nem túl nagy titok, hogy szeretném, ha elérném az 1000. motiváló mondatot is, akkor biztosan megünnepeljük ezt az eseményt. Ez azért nagy próbatétel, de az élet mindig ad lehetőséget a fejlődésre, és magával hozza a változást is. Nem tudom, hogy valaha is elérem-e ezt a bűvös számot, lehet, több év szükséges lesz hozzá, mert nagyon lassan haladok ezzel a bloggal. De minden igyekezet megvan bennem, és lépésről lépésre egyre jobban megközelítem majd amit kitűztem célul. Olvasd kíváncsian mindig amit írok, és gondolj bele, hogy milyen sokféleképpen értelmezhetünk egy-egy motiváló mondatot. Ahány ember, annyiféle gondolkodásmód létezik, van, aki egyszerűen nem tulajdonít neki nagy jelentőséget, de van, akit továbbgondolásra késztet. A célom, hogy élvezd az olvasást, és ha van kedved, tarts velem továbbra is. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9313779504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása