Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Éld meg a pillanatot! Éld meg a varázst! :)

2023. december 03. 17:04 - RiaRia

carpe-diem-881081_640_1.jpg

Hát, eljött ennek is az ideje, hogy folytassuk a beszélgetéseinket. Igaz, hogy a suliban azt tanultuk, hogy "Hát"-tal nem kezdünk mondatot, épp ezért kicsit másítok is az első mondaton, ami így lesz majd megfelelő. - Újra tudunk találkozni, mert véget értek az előző bejegyzések és most épp ideje újakkal megbarátkoznunk. Nemcsak megbarátkozás ez, hanem inkább csak egy jóízű beszélgetés önmagunkkal, azokkal a mondatokkal, amik majd most fognak szerepelni ezután. Te is végezz hasonló tematikájú programot, írd össze csak úgy a magad számára azt, ami éppen izgat per pillanat az életedben, és próbáld ezt bővebben is kifejteni magadnak. Én sem vagyok ilyen szinten egyáltalán jó, de szeretek elgondolkodni egy adott dolgon. Jöjjenek az új mondatok, amelyekre majd külön-külön ki is térünk a jövőben:

316.) - Próbálj meg lazítani! - 317.) - Ne vedd túl komolyan a vicceket! - 318.) - Okos enged...!, - 319.) - Neveld magad optimistának. - 320.) - Túl sok a jóból! - 321.) - Vedd észre, ha valami nem stimmel az életedben. - 322.) - Vigyázz magadra! - 323.) - Élesítsd az elméd! - 324.) - Örömmel végezd a feladataidat! - 325.) - Légy elég kíváncsi mindenre! - 326.) - Ne fukarkodj a szereteteddel! - 327.) - Örülj az élet szépségeinek. - 328.) - Ne harcolj a babonák ellen. - 329.) - "Küzdj és bízva bízzál!" - 330.) - Legyen egy jó kis bakancslistád!

Ennyi lenne az a tizenöt mondat, amit a közeljövőben jobban is megbeszélünk egymásközt. Mindig írom, hogy lehet, volt egyik-másik mondat már korábban is, de ez sosem volt baj, megbeszéljük újra, mert ismétlés a tudás anyja. Vasárnap van éppen, és éppen Advent első vasárnapja, öltöztessük ünneplőbe kicsit a szívünket és a lelkünket, és gondoljunk a minket körülvevő világra, azokra az emberekre, akikkel nap mint nap találkozunk. Tekintsünk úgy egymásra, mintha mindig is ismertük volna egymást, hiszen most mindenki a karácsonyt várja sok-sok szeretettel a szívében. Én is készülődöm, hogy igazi jó kis ünnep legyen nekünk is ez a mostani karácsony is. Addig is, míg eljön ennek az ideje, igyekszem azért írni a blogba, de december közepétől január közepéig lesz egy kis szünet, mert tényleg ünnepelni fogunk. De majd januártól ismét újra találkozunk, és remélem, hogy gyakrabban, mint eddig, kicsit mostohán bánok mindig ezzel a bloggal, pedig nagyon szeretek írni ide. Éld át te is a varázst minden egyes pillanatodban, élj a mának, éld meg a pillanatot! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3318272899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása