Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

163.) - Ébredj vidáman!

2018. március 26. 03:59 - RiaRia

nature-3249808_640.jpg

Jó reggelt neked! :) Én már talpon vagyok, mert sok dolgom lesz még ma, de gondoltam rád is, és ezért írok. Örülj a mai napnak, és ébredj olyan vidáman, ahogy csak tudsz. Remélem, hogy este is úgy tértél nyugovóra, hogy tudtad, egy örömteli nap vár ma rád, és a csillagokkal álmodtál, érezted, hogy érdemes lesz ma egy kicsivel korábban felébredni.

Sokszor kell megalapoznunk a másnapi jókedvünket, és ezért jó, ha különböző trükköket is alkalmazunk. Én mindig egy jó könyvet olvasok este mielőtt aludni térek, majd egy könnyű meditációval térek nyugovóra. Reggel is ehhez hasonló rövid meditációval ébredek, ami sokban segít, hogy élvezetes legyen a reggelem. Nem szeretem, ha morcosan kelek fel, ezért úgy csinálok mindent, hogy még csírájában elfojtom a kétkedő hangokat magamban, és pozitív megerősítő mondatokat gyártok magamnak, amiket azután alkalmazok a nap folyamán.

Tehát a jelszó mára: - ébredj vidáman! -, még akkor is, ha esetleg történt valami negatív esemény előző nap. Tanuld meg hogyan is kell ezeket a gyötrő gondolatokat feldolgozni, és lépj egy nagyot, lépj tovább az életedben. Ha te is jókedvvel ébredsz és tudod így is folytatni a napodat, boldogságos hangulatot tudsz teremteni magad körül. Ennek a jó hangulatnak a társaid is örülni fognak, és sokkal kevesebb stresszel kell megbirkózni a nap folyamán. Legyél te az, aki meghatározza a mai nap hangulatát, és ez a hangulat legyen olyan stabil, amit még a szél sem tud messzire fújni.

Végre itt van a várva várt tavasz, köszöntsd őt kedvességgel, bizalommal, és örülj, hogy már a te kedvedet is jótékonyan befolyásolja a szikrázó napsütés, a lágy szellő, a madarak éneke, a virágok pompája. Ébredj minden reggel vidáman, és add át ezt az érzést a barátaidnak, a családodnak, a kedvesednek, mert nekik is szükségük van hasonló jó pillanatokra. Köszöntsd a mai reggelt kellő tisztességgel, érezd, hogy pezseg körülötted a levegő, nézz fel az égre mikor kilépsz az utcaajtón, és nevess egy nagyot, hiszen minden pompa téged vár ma, nézz körül, és élvezd a mai nap minden percét. Hétfő van? Sebaj! Átállították az órát? Oda se neki! Te csak kövesd a szíved ritmusát, és mutasd meg, hogy minden körülmények között vidám tudsz lenni, örülj együtt a természet csodás varázsával. Élvezd a mai napodat is! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr613779968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása