Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

165.) - Időben térj nyugovóra.

2018. március 28. 02:21 - RiaRia

sleep-2359669_640.jpg

Hát, ebben a pillanatban ne rólam vegyél példát, mert éjnek évadján is itt ülök a számítógép előtt, és írok. Nem ez a követendő, épp az ellenkezőjéről szeretnélek meggyőzni. Törekedj az éjfél előtti alvásra, mert remek nyugtató hatása van. Van, aki bárhol el tud aludni, mások virrasztanak éjjel, mert nem jön álom a szemükre. Vedd a kispárnádat időben a kezed ügyébe, és vedd fel a szundit mielőbb. Ha túlfeszíted magad, másnap olyan leszel, mint a mosott szivacs, az arcondon látszik meg legelőbb, hogy bizony nem aludtál semmit az éjszaka.

És épp ezt szeretnénk elkerülni, hogy meglátszódjon a kialvatlanság. Ezért minden trükköt igénybe veszünk, hideg vízzel mossuk az arcunkat, vagy sminkelünk, vagy lehet, hogy épp egy kávéval szeretnénk feldobni másnap reggel a napunkat. Lehet, hogy ezek jó trükkök, mégis a rendszeres jó alváson van a hangsúly. Csak annyit dolgozz mindig, amennyi még nincs a károdra. Ne feszítsd túl a húrt. Te látod a kárát, és bizony van olyan hatás, amit már nem lehet visszacsinálni, meg nem történtté tenni. Ezért légy éber, és csak arra koncentrálj, hogy időben térj nyugovóra.

Tarts ki a jó szokásaid mellett, és élj olyan életet, ahol a rend, a rendszeresség mindennapos. Ha rendezett életet élsz, nincs okod az aggodalomra, nem lesz olyan körülmény, ami felborítaná a napi ritmusodat. Vidám lesz minden napod, és nem utolsó sorban, a bőrödnek teszel jót, ha időben nyugovóra térsz. A legjobb stresszoldó tud lenni egy jó kiadós alvás, ezért hát ne sajnáld az időt hétvégenként egy kis napközbeni szunyókálásra sem. Meglátod, hogy kiegyensúlyozottab leszel, nyugodtabb is, és főleg tettre kész a nap minden percében. Aludj egy jót, és kezdd a napodat majd örömmel és jókedvvel! :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr113784986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása