Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

174.) - Bízz az erődben!

2018. szeptember 11. 04:43 - RiaRia

paragliding-169743_640.jpg

Van, mikor elgyengülünk, elfáradunk, de ha jól belegondolunk, általában jól meg tudunk küzdeni egy napunkkal. Többre nem is kell figyelnünk, mindig csak egy nap feladatait kell jól megvalósítanunk. Amikor gyengébbek vagyunk, azt hisszük, hogy elszállt minden erőnk, és csak segítséggel vagyunk képesek boldogulni. De mindig van elég tartalék bennünk, ha bízunk önmagunk erejében.

Bízz az erődben! Tudd, hogy amit eddig tanultál, az nem veszett kárba, és a tudást bármikor elő tudod varázsolni a magad számára. Van elég erőd, hogy megküzdj az élet nehézségeivel. Volt idő, mikor én is azt hittem, hogy többre nem leszek képes, mint az akkori állapotom, de végül mégis jóra fordultak a dolgaim. Nem adtam fel a küzdelmet, és találtam energiát önmagamban ahhoz, hogy tovább tudjak lépni. Bíztam magamban, és a Jóisten is velem volt, segített, hogy könnyebb legyen az életem.

Sohasem szabad elkedvetlenedni, ha egy gyengébb napot fogunk ki. Egyik nap ilyen, a másik másmilyen. Ezt el kell fogadni, és könnyedén kell venni az akadályokat. Ha most még úgy is érzed, hogy segítség kell a mindennapjaidhoz, tudd, hogy sok lappangó erő rejtőzik benned, amit csak te tudsz felszabadítani, te tudod alkalmazni őket. Bízz abban, hogy ha jól indítod a napodat, derűsen nézel az eljövendő nap elé, akkor még a véletlenek is úgy alakítják majd a napodat, hogy minden csodásan alakul majd. Tegyél egy próbát! Gondolj ma reggel arra, hogy egy varázslatos napod lesz, és tegyél is meg mindent annak érdekében, hogy ez így is legyen. Légy kedves, udvarias, légy lelkes és légy nagyvonalú mindenkivel szemben, akivel csak találkozol a mai napodon. Közben figyeld a részleteket. Meglátod, hogy olyan események alakulnak jól, amikről tegnap még azt hitted, hogy zsákutcába vezetnek. És ez azért alakul így, mert bízol önmagadban, bízol a saját erődben, és ily módon is cselekszel.

Legyél mindig optimista! Mosolyogj még akkor is, ha kicsit nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezted. Összességében te leszel a nyerő, te fogsz győzedelmeskedni, és végül, mikor este nyugovóra térsz, elégedetten nyugtázod, hogy ez a mai nap is egy jó nap volt, megérte végigélni. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7614233821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása