Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

182.) - Legyen rendszer az életedben.

2019. január 09. 05:10 - RiaRia

hand-3190204_640.jpg

Azt beláthatjuk, hogy amikor nagy a zűrzavar körülöttünk, azt sem tudjuk hol áll a fejünk. Ezért kell valamilyen rendszert vinni az életünkbe, hogy mindig helyén legyen az eszünk, mindig tudjuk mit csinálunk. Összevissza élni nem jó dolog. Csak kapkodunk jobbra, balra, és előre tudhatjuk, hogy így mi leszünk a vesztesek. Ha rend van körülötted, ha van egy bizonyos rendszer az életedben, könnyebben boldogulsz, sokkal hamarabb érsz el sikereket, és így a kedved is mindig jó lesz.

Hogy tudsz rendszert vinni az életedbe? Hát, ahhoz nagyon kell egy jó terv, amit mindig tudsz követni. Már kora reggel jó ha megtervezed a napodat. Nem fog érni váratlan probléma, vagy ha mégis, akkor könnyebben tudsz megbirkózni vele. Ha van határidőnaplód, az csak segít a helyzeten, mert a számos gondolatot, időt, tervet rőgzíteni tudod valahol, és csak ki kell nyitnod időben, hogy tudd mit kell tenned. De van aki fejben tudja tartani, hogy mit is kell csinálnia aznap, és be tudja úgy osztani az idejét, hogy mindenre jut belőle.

Jó, ha kellemes viszonyt ápolsz a munkatársaiddal, a barátaiddal, ők segíthetnek neked, ha bajban vagy. De épp az a cél, hogy ne kerüljünk pácba, és ezért jó, ha bizonyos rutint alakítasz ki az életedben. Ha vannak jó szokásaid, azokat meg kell őrizned és folyamatosan bővítened kell őket. Egy-két dolgot jó mindig ha észben tartasz. Például, hogy mindig törekedj az egészséges életvitelre. Ha ezt szem előtt tartod, akkor minden cselekedetedben látszani fog, hogy úgy is intézed a dolgaidat, hogy friss, egészséges ételeket egyél, vigyázol a testsúlyodra, mozogsz mindennap egy kicsit és iszol elegendő vizet a nap folyamán. Lehet, hogy első lépésként épp ezt kell magad elé kitűzni, hogy egy új életformát alakíts ki magadnak.

Ha összeszedetten élsz, nem fog érni váratlan csapás, elkerülöd a megpróbáltatásokat, vidáman és boldogan telnek majd a napjaid. Sokféleképpen tudsz rendszert vinni az életedbe, egy a lényeg, hogy mindig tudd mit miért csinálsz, és azt hogyan fogod megvalósítani. Ha józanul gondolkodsz, tudsz rögtönözni váratlan helyzetekben, mindenkivel kedves tudsz lenni, és egyensúlyban tudod tartani önmagadat. Törekedj ezért arra, hogy a gondolataid mindig tiszták legyenek, kellően pihend ki magad minden nap, így elkerülöd a sok stresszes pillanatot, ami nap mint nap leselkedik rád. Élj egy vidám életet, ahol mindig tudod, hogy érdemes időt áldoznod arra, hogy boldoggá tedd a napjaidat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7514549228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása