Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

191.) - Amit tudsz, ültesd át a gyakorlatba.

2019. április 18. 06:07 - RiaRia

time-2743994_640.jpg

Elméleti szinten nagyon jók vagyunk sokszor, a baj ott kezdődik, amikor a megvalósításon van a hangsúly. Vagy elfáradunk, és már nem akaródzik új dolgokba belekezdeni, vagy egy kicsit lusták is vagyunk, és így várat magára a megvalósítás. Pedig cselekvés nélkül semmi sem fog történni. Ragadd meg az alkalmat és határozd el, mától gyakorlatiasabb ember leszel. Ami tudásod van, azt igyekezz átültetni mind a gyakorlatba.

És ne csak te csináld a dolgod, vegyél rá másokat is, hogy tanuljanak, majd amit megtanultak, azt a tudást adják át mások számára is. Így fejlődünk, így leszünk egyre ügyesebbek, hogy gyakorlunk, és megtesszük a tőlünk telhető legtöbbet. Amikor úgy érzed, hogy lustább vagy és nincs kedved semmihez, akkor tedd azt, hogy a legkedvesebb feladatot válaszd ki magadnak, és azzal töltsd az idődet. Így megjön a kedved a cselekvéshez, és olyan feladatokat is megcsinálsz majd, amihez pedig egyáltalán nincs kedved, pedig tudod, hogy meg kell tenned.

Több a tudásunk, mint az a gyakorlatban látható. Többet tudunk, mint amiről hisszük, hogy meg tudjuk valósítani. Épp ezért egy kicsit össze kell szednünk magunkat időnként, hogy egyre jobb teljesítményt tudjunk felmutatni. Ha nem voltál eddig túl gyakorlatias ember, válts ritmust, és vedd a kezedbe az életed irányítását. Másnak is így tudsz a legtöbbet nyújtani, ha átadod a legjobb tudásodat, tanítasz, nevelsz, és közben te is ugyanúgy velük együtt tanulsz, fejlődsz.

Ha sikerül ezt mind megvalósítanod, közelebb kerülsz a valódi énedhez, ahhoz az egyénhez, aki igazán vagy, aki mindenből kiveszi a részét, és ott segít, ahol épp szükség van rá. Legyél ügyes, legyél igyekvő, és legyél ötletes, hogy megvalósíthasd életed álmát, és a céljaidat sikerüljön minél hamarabb elérni. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8914772744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása