Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a lehetőségeidet! Ragadd meg a napot! :)

2019. november 06. 10:21 - RiaRia

yellow-1258555_640_2.pngHát, újra itt vagyok 15 motiváló mondattal mindenki számára, aki befogadó rá. Csak azt vedd át a bejegyzésekből, ami számodra hasznos és tudod is alkalmazni az életedben. Én is vissza-visszanézek egy-egy írást, és csodálkozva látom, hogy változom én is ahogy írom sorban a megszívlelendő mondatokat. Már több, mint 200 olyan bejegyzés szerepel itt a blogban, amit ha elolvasol, talán nem fogod megbánni. Folytassuk hát a kalandozást az élet nagy színpadán. Jöjjenek a motiváló mondatok:

211.) - Ne félj a holnaptól! 212.) - Vállald be azt, amitől félsz. 213.) - Örömteli napod legyen! :) 214.) - A tehetetlenség ellenszere. 215.) - Tanulj meg valamit, amit nagyon szeretnél. 216.) - Űzd el a rosszkedvedet! 217.) - Csinálj pihenőnapot magadnak. 218.) - Kapcsolódj ki! 219.) - Készülj az ünnepre. 220.) - Várd tárt karokkal a vendégeket. 221.) - Győzd le az éhséget! 222.) - Növeld a kitartásodat. 223.) - Takarékoskodj! 224.) - Legyél ötletes! 225.) - Szeresd az újat.

Meg is volnánk, már csak a motiváció hiányzik néha belőlünk. Ragadj meg minden lehetőséget, amit a jó sorsod eléd tár, hiszen nem véletlenül találkozol egy emberrel például az utcán, vagy nem véletlenül botlasz bele a legjobb barátodba épp akkor, mikor a legkevésbé sem számítottál rá. Őrizd meg a kincseidet, vigyázz nagyon magadra és élj egy nagyszerű életet! :) És persze tarts velem ezután is. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8715292234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása