Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

227.) - Élvezd az évszakok varázsát!

2020. július 29. 16:46 - RiaRia

apple-3311094_640.jpg

Télen a hó, tavasszal a virágok, nyáron a csudajó idő, ősszel pedig a hulló falevelek kápráztatnak el minket. De számtalan sok szép élmény is gazdagítja emlékeinket. Merjük élvezni az évszakok adta lehetőségeinket! A természet kifogyhatatlan a megújulásból, de azért néha borsot is tud törni az orrunk alá, amikor nem várt módon zúdítja a nyakunkba az esőt, perzseli a nap a bőrünket. Ha odafigyelünk az apróbb kellemetlenségekre, amiket kaphatunk néha, sok-sok boldog percet szerezhetünk magunknak. Csak egy kis odafigyelés, csak egy kis jó időzítés, hogy körülbelül mikor is menjünk nyaralni vagy telelni, és máris jobban érezzük magunkat.

Élvezd és használd ki az évszakok adta megannyi csodás varázslatot! Most ugye nyár van, sokkal könnyebb a dolgunk talán, ha egy kicsit szeretnénk lazítani, kikapcsolódni. Nem kell úgy felöltözni, mint télen, és sokkal kevesebb táskával indulhatunk útnak. Gyűjtsd egybe a családodat, tervezzetek olyan programokat, ahol együtt tölthetitek el a szabadidőtöket. Ha nyár van, akkor vidám a hangulat. Ha ősz van éppen, akkor szoktunk felkerekedni kirándulni, a tél nagyrészt sokaknak a síelést hozza magával, a tavaszt pedig azt hiszem, hogy mindenki szereti, mert olyan szép és varázslatos megújulásban van részünk, amit jó ha önmagunkon is próbálunk alkalmazni. Egy kis méregtelenítés, egy kis diéta nem árt ilyenkor. Nyáron lazábbra engedjük magunkat, lehet, felszabadultabbak is vagyunk és több mindent megengedünk egy nap. Ha szeretsz úszni, akkor ilyenkor van a legtöbb alkalom arra, hogy élvezd. Ősszel már suli is van, másképp kell tervezni, ami nem lehet ok arra, hogy ne mozduljunk ki otthonról egy kicsit piknikezni. Télen hajlamosak vagyunk beburkolózni a négy fal közé, ha nagyon hideg van, de ez ellen is lehet találni jó megoldásokat, csak igyekezni kell.

Találd meg minden évszakban, minden hónapban a számodra legszebb csodákat, élvezd, hogyan alakul át a természet egyik formából a másikba. Már ha egy kicsit előre tervezel, akkor nem érnek kellemetlen meglepetések, és örömmel tudod fogadni a hónapokat egymás után. Légy kellően kíváncsi a körülötted lévő világra! Legyél nyitott minden szépre és jóra, mert ezeket a kincseket mind megtalálod a napjaidban, bármelyik évszakban is vagy éppen. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5016083976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása