Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

228.) - Sok kicsi sokra megy.

2020. július 29. 20:52 - RiaRia

woman-546207_640.jpg

A címbéli mondatot nem csak a pénzügyeinkre vonatkoztathatjuk. Igaz, leginkább az jut róla az eszünkbe. A nagy álmaidat, céljaidat is apró kis lépésekkel közelíted meg, különben nehezen fog menni a megvalósítás. Ahogyan sok pici forintot tudunk félretenni, hogy majd összegyűlik arra, amit már olyan régen meg szerettünk volna venni magunknak, ugyanúgy pici apró lépésenként közelítünk a célunk felé, amit egyszer kitűztünk magunknak.

Előszörre talán nehéznek tűnik, hogy mindig csak egy kicsit teszünk meg azért, hogy a végén a nagy álmunk megvalósulhasson. Mégis ez a legjárhatóbb út, ez a legkönnyebb és a legcélravezetőbb. Ha így teszünk, a végén majd áldani fogjuk magunkat az előrelátásunkért. Sok kicsi sokra megy. Ha szokásokat szeretnél átalakítani, kezdd apró kis szokások megváltoztatásával. Hidd el, hogy gyorsabban és gyakrabban lesz sikerélményed. Ez nagyon fontos, mert sikerélmények nélkül nincs meg a kellő önbizalmunk, nem motivál egy idő után már semmi, és ezért a kedvünk is hamarabb megy el. Ezt nem szabad elérni, ezért jó, ha már most felkészítjük a szívünket és a lelkünket, hogy örömünket leljünk mindenben, amibe csak belekezdtünk.

Tehát, a jelszó mára: Sok kicsi sokra megy. Tervezz! Tervezni is csak úgy tudsz, hogy lépésenként haladsz a cél felé. Csak ilyen tempóban éred el az áhított álmodat. Mielőtt aludni térnél, gondolj mindig erre a mondatra. Ha tudatosult benned a jelentősége, már könnyebben várod a reggelt, nyugodt álmod lesz, mert amikor kinyitod majd a szemed, tudni fogod, hogyan is készítsd elő az előtted álló órákat. És! Cselekedj is ilyenképpen, mert érezni fogod hamar a jutalmat, azt, hogy elérted, amit akartál. Haladj a saját tempódban, senki sem noszogat, hogy gyorsabb legyél, a cél az eredményesség. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6316084628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása