Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

230.) - Találj ki élvezetes programokat.

2020. augusztus 01. 19:04 - RiaRia

interaction-1233873_640.jpg

Most a jelenlegi helyzetben talán nem is az a baj, hogy nem tudunk programokat kitalálni magunknak, hanem nem tudjuk kivitelezni, mert mondjuk éppen koncertre szerettünk volna elmenni, de most ilyet nem engedélyeznek a biztonság miatt. De ha így van, legyünk ötletesek, és keressünk olyan kikapcsolódást magunknak, ami szórakoztat is, és nem is kerülünk veszélybe miatta. Nagyon átformálódott az életünk a vírushelyzet óta. Van, mikor nagyon be van határolva, mit is csinálhatunk. Ha nagyon otthon kell maradnunk, találjuk fel magunkat és ötleteljünk, hogyan is tölthetnénk el a szabadidőnket.

Mindenki másképp éli az életét. Vérmérséklete szerint. Mostanában sok szerepet kapott az Internet, keresgélhetünk itt is olyan szórakoztató tevékenységek után, amik kitöltik az időnket. De azért ne vigyük túlzásba, mert vannak szabadtéri jó időtöltések, amik gazdagíthatják a palettát. Én imádok olvasni, ezért most tudok olyan napokat teremteni magamnak, amikor élvezhetem az olvasmányokat. Van, aki festeni szeret, van, aki inkább sétál egy jó nagyot a kellemes esti idejét töltve. Hétvégén több esélyünk van arra, hogy egy jót ússzunk a közeli strandon, napozzunk, és sportolhatunk is. Remek szabadtéri játékok vannak, amiket ki tudunk használni. Amikor beszűkül a mozgásterünk, kénytelenek vagyunk más programok után nézni, de remélem, hogy van miből válogatni, és senki sem mondja azt, hogy nagyon unatkoztam ezen a nyáron.

Többet tudunk törődni önmagunk ápolásával is. Erre is jó, ha hangsúlyt fektetünk. Sokan épp a bezártságnak köszönhetően szedtek fel jó pár kilót magukra, ezért már ez a helyzet is adja a különböző terveket a továbbiakra vonatkozóan. Törődjünk önmagunkkal úgy kívül, mint belül, ápoljuk a testünket, a lelkünket, játsszunk memóriajátékokat, élvezzük az élet adta lehetőségeinket. Aknázzunk ki minden olyan lehetőséget, amit a jó sorsunk elénk ad, tervezzük meg a napjainkat, hogy minél több élményben legyen részünk. De! Unatkozni tilos! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2916099210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása