Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

240.) - Vitalitás, jókedv, öröm - édestestvérek.

2020. november 04. 06:33 - RiaRia

woman-5185297_640.jpg

Tegnap láttam a tévében az egyik csatornán, fiatal sportolókat teszteltek, hogy milyen az állóképességük. Kellett nagyon gyorsan biciklizni, ahogy az erejükből csak kitelt, helyből felugrásokat csinálni, súlyt emelgetni, stb. Természetesen kiváló eredmények születtek, de ami feltűnt, az összes sportoló ragyogott a boldogságtól, tudta, hogy bármelyik gyakorlatot szívesen megcsinálja, akármilyen kimerítő, és olyan edzettek voltak, hogy bármikor elindulhattak volna egy versenyen. Azért írom ezt, mert most épp a vitalitásról, és annak jó hatásairól írok.

Határtalan örömöt érezhetsz te is, ha rendszeressé teszed az edzést a magad számára, és remek hangulatban fog telni az időd, azt garantálom. Vagyis tapasztalni fogod, hogy a vitalitás, a jókedv és az öröm édestestvérek. Egymás nélkül szinte nem is léteznének. De ha már csak az egyik is szerepel a "napirendedben", akkor biztos a siker, mert ha jó kedved van, örömmel mész futni például az biztos. Ne hanyagold el magad! Kár minden olyan elvesztegetett perc, ami nem hoz felüdülést, nem biztosítja a nyugalmadat, és rossz hangulatot teremt. Amikor kilépsz az utcaajtón, és sugárzóan süt le rád a napsugár, biztosan egyből jobb kedvre derülsz te is. Úgyhogy számos összetevője van még annak, hogyan is érzed magad komfortosan, minél többet tudsz a magadénak egy nap, annál eredményesebb is vagy a munkádban is, és a magánéletedben is.

Sokkal szegényebb lenne az a percünk, amit nem a fejlődésünkre fordítunk. Gyarapítsuk a pozitív tulajdonságainkat, hogy egyre szebb és szebb napok kövessék egymást. Az emberekhez való viszonyunk is javul, ha megpróbáljuk a jobbik arcát nézni a dolgoknak. Ha elhiszed magadról, hogy képes vagy megteremteni a saját boldogságodat, ezen fogsz munkálkodni, akkor a vitalitás, a jókedv és az öröm szinte automatikusan társul hozzád. Legyél ezért kitartó a munkálkodásban, mert megéri, az biztos. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8616273202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása