Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

247.) - Legyen egy ütős terved minden napra.

2020. december 29. 22:10 - RiaRia

fantasy-3502188_640.jpg

Látod a képet, már szinte készen is állsz az utazásra! Ehhez viszont az kellett, hogy magadban eldöntsd, igen, utazni szeretnék! A többi már szinte ment magától. Kell mindig minden napra egy olyan terv, ami nem tűr semmilyen kifogást, megmásíthatatlan, épp ezért végrehajtható, kivitelezhető. Sokszor azonban nincs meg minden feltétel ahhoz, hogy ütős tervet készíthessünk magunknak aznapra. Ha gyorsan gondolkozol, akár kész tények elé állíthatod magadat, mégpedig szántszándékkal. Ha van egy spéci terved, amiről tudod, hogy téged segít, neked okoz örömöt, és téged fejleszt minden téren, ne habozz, vágj bele a közepébe, és kezdd el a megvalósítását.

Sokszor csak úszunk az árral, tesszük, ami a kötelességünk, de senki nem kérdezi meg tőlünk, hogy ezt vagy amazt szeretjük-e csinálni, van-e kedvünk hozzá, és ráérünk-e minderre. Gondolj néha önmagadra. Azokra a vágyaidra, amiket elalvás előtt idézel fel magadnak, mert ilyenkor szabadjára engeded a fantáziádat és mersz igazán kívánni valamit, amire valóban vágyakozol. Gondolkozz el azon, hogy napközben miért nem álmodozol gyakrabban, és miért nem valósítod meg az álmaidat? Tudom, sok dolgod van, el kell végezni a napi teendőidet. De ha csak egy kicsit is merészebb vagy, kigondolsz magadnak olyan lehetőségeket, amik boldogítanak, örömöt okoznak neked, és este, mikor aludni térsz, boldog mosollyal emlékezel vissza a megtörténtekre. Próbáld meg! Segítséget mindig találsz a tervedhez. Legyen egy vagy több ütős terved minden napra. Hogy miért olyan fontos ez? Azért, mert a lehetőségek csak néhány pillanatig kínálják fel magukat. Ha nem lépsz ilyenkor, elmegy melletted az élet, nem tudod megcsípni a kínálkozó alkalmat arra, hogy végre úgy élj, ahogy szeretnél.

Legyen egy ütős terved. De hogyan lehet ezt mind megvalósítani? Helyezd önmagadat az első helyre néha, és tervezz úgy, hogy most a saját igényeiddel törődsz, mégpedig minden más várhat ilyenkor egy kicsit. Csak azzal törődj, mi boldogít, hová szeretnél eljutni, mit szeretnél csinálni, minek örülsz, és ezt hogyan érheted el. Cselekvési tervet kell kovácsolnod, és a tettek mezejére is kell, hogy lépjél. Amikor már benne vagy a terved megvalósításában, törekedj arra, hogy elégedett legyél a végeredménnyel is. Ha csodás dolgokon gondolkozol, csodás dolgok fognak veled történni. És, ha még rá is segítesz erre a folyamatra, csak meggyorsítod a csodák létrejöttét. Higgy abban, hogy képes vagy bármire, amire a szíved titokban vágyik. Higgy abban, hogy megvalósul mindaz, amit titokban elképzelsz magadnak. Higgy abban, hogy amit kigondoltál már reggel magadnak, az hamarosan valósággá válik. Bízz önmagad erejében, és tervezz. Készíts egy ütős tervet holnapra, s figyeld, hogyan alakulnak a dolgaid, miközben azon munkálkodsz, hogy ez a terved megvalósulhasson.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3316363174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása