Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

267.) - Építsd pozitív gondolatokra az életed!

2021. július 30. 22:36 - RiaRia

yes-68480_640.jpg

Van, mikor borúsabban látjuk a jövőnket, mint ahogy az valójában van. Azt hisszük, csak másokkal történhetnek jó dolgok. Ilyenkor nehéz átváltani más stílusra, mert erősen hiszünk a negatív gondolatokban. Ha viszont sikerül megváltoztatni a gondolatmenetünket, és sikerül elfeledtetni önmagunkkal a rossz érzéseket, egyszeriben más megvilágításba kerülnek azok a hiedelmek, amikben annyira hittünk. Amikor a pozitív hatásokra tudsz fókuszálni, belülről is érzed, valami megváltozott, mégpedig a jó irányba. Pedig nem olyan nagy ördöngősség optimistábban szemlélni a világot, csak egy kicsit akarni is kell ezt. 

Ha már az akarat megvan ehhez, észre tudod venni, hogy másképp süt le ma a napsugár, másképp fúj a lágy szellő, és ha közelebbről megvizsgálod a történteket, meglátod bennük a szépet és a jót. Mondj mindig igent az életre, gondolkodj mindig úgy, hogy a lehető legjobbat várod a napodtól. Senki sem áll az utadba, senki sem akadályoz meg abban, hogy úgy élj, ahogy az neked tetszik és ahogy elvárod magadtól. A jó sorsod mindig kész új meg új meglepetésekkel szolgálni, és ha észre tudod őket venni, csodás hatásokra számíthatsz. Igen! Aki bízik a szebb és jobb jövőben, az meg is kapja, mégpedig az élet kamatostul szokta visszaadni azokat a boldog pillanatokat, amikre várunk és amiket meg is érdemlünk. 

Amikor könnyebb napunk van, mindent másképp látunk. Örömmel és vidáman kezdünk bele mindenbe, és emiatt a sikereink is gyorsabban és könnyebben jönnek. Akkor sem szabad elveszíteni a fejünket viszont, ha borúsabb napok vannak mögöttünk, mert ha jó gondolatok vannak a fejünkben, a tetteink is hasonlóan jók lesznek, és ahogy az lenni szokott, jóra általában jó a válasz. Iparkodjunk ezért mindig tisztán gondolkodni, mert ha elveszítjük az életörömünket, annak csak mi látjuk kárát, senki más. Már kora reggel indítsd úgy a napodat, hogy tudod, ezernyi csoda várhat rád, ha te is úgy akarod. Sokkal eredményesebb leszel, s a nap végén boldogan emlékezel majd vissza a történtekre. Sok meglepetés vár rád, ha így teszel, az biztos. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3616643800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása