Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

278.) - Legyen sok barátod.

2021. október 28. 17:02 - RiaRia

girls-g3a6fef669_640.jpg

Tulajdonképpen nem az számít, hogy sok barátod van-e, hanem, hogy milyen kapcsolatban is vagytok egymással. Az, hogy egy vagy két barátod van, nem jelenti azt, hogy ne lenne teljes az életed. Nekem például két nagyon jó barátnőm van, de bennük teljes mértékben megbízom, adok a szavukra, és úgy érzem, hogy ők is így vannak velem szemben. Azért jó, ha sok barátod van, mert akkor valószínű, hogy élénk társasági életet élsz, ami igencsak jó ahhoz, hogy az életed jó mederben haladjon. Gyakran vagytok együtt, megoldjátok az ügyes-bajos dolgokat, amik mindig felütik a fejüket, akármerre is járunk, akármit is csinálunk. Egy jó barát nagy kincs a "háznál", mindig segít, mindig ott van, ahol a legnagyobb szükség van rá. 

Barát nélkül nem teljes az életünk, ezt bevallhatjuk. Ha minket elfogadnak olyannak, amilyenek vagyunk, ez mindig jóérzéssel tölt el minket, hiszen emberből vagyunk, nem lehetünk tökéletesek. De a barátok nem várják el, hogy tökéletesek legyünk, egyszerűen jól akarják érezni magukat velünk, egy jót szórakozni, szalonnát sütni a nyár közepén, egy jót beszélgetni olyankor, amikor a szívünk épp erre vágyik. Ha szeretsz beszélgetni, könnyen találsz beszélgetőpartnert, de egy jó barátot nagyon meg kell becsülni. Nem szabad eljátszani a bizalmát, mert nem találsz egyhamar olyan igaz barátot, mint amilyenre szükséged van. Mert valljuk be, hogy szükségünk van barátokra. Amit az ember lánya elmond a családtagjainak, azt nem biztos, hogy elmondja a barátjának, de az is igaz, hogy amit a barátodnak a lelkére kötsz, azt nem biztos, hogy megosztod a családtagjaiddal. Mindig a bizalom az alapja a jó barátságnak.

A barátoddal lehet, hogy elmész olyan helyekre, ahová mással nem mész. A barátodat bármikor felhívhatod telefonon, írhatsz neki levelet, és kérhetsz tőle tanácsokat akkor is, amikor úgy érzed, hogy senki fia nem tud segíteni már. Legyen sok barátod! Meglátod, hogy milyen csodás életed lesz, ha ápolod a kapcsolataidat. Nemcsak önmagunkra kell mindig összpontosítani, bár ez a legfontosabb, hanem azokra a társainkra is, akikkel körül vagyunk véve, akikre bármikor bármiben számíthatunk. Egy jó kávét meginni a legjobb barátoddal, vagy egy moziba elmenni megnézni egy jó filmet a baráti köröddel, egy jó bulit csapni közösen a legkedvesebb barátaiddal, ezek mind olyan dolgok, hogy ha kihagyod őket az életedből, egy kicsit hiányérzeted lesz. Ha még nincs barátod egy sem, akkor se legyél szomorú, mert csak körül kell nézned az ismerőseid között, lehet, rálelsz te is egy igazán klassz barátra, akinek bátran kitárhatod a szíved, aki azért a barátod, mert megbecsül téged, azért a barátod, mert veled nagyszerűen érzi magát, azért a barátod, mert kölcsönösen megértitek egymást. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316738554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása