Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

279.) - Találj ki új dolgokat!

2021. november 03. 20:38 - RiaRia

beautiful-things-gacfab2a92_640.jpg

Indulj felfedező útra! Keress, kutass, hogy miben vagy jó, mi az, ami érdekel, mit csinálsz szívesen még a szabadidődben is. Alkoss! Teremts új dolgokat az életedben! Nem olyan nagy ördöngősség, meg fogod látni. Egyszerűen kezdj el hímezni, varrni, zenét tanulni, úszni tanulni, olyan tevékenységeket keress magadnak, amik kikapcsolnak, szórakoztatnak, örülsz nekik. 

Minden ember álma többek között, hogy valami maradandót hagyjon maga után az utókor számára. Bármikor belekezdhetsz új dolgok végzésébe, találj rá időt, hogy összeírod magadnak ezeket az új dolgokat. Ezután már csak a megvalósítás következik, légy ötletes, ügyes, szeresd amibe belekezdtél, így nem fogod megunni. Egyszerű dolgokra gondolj, mint pl. elolvasol egy könyvet egy hét alatt, vagy mától nem eszel csokit egy ideig, vagy széppé varázsolod a lakást egy-két napon belül. Minden elhatározás kérdése. Ha nem tölt el örömmel az, amit épp csinálsz, változtass, ha tudsz és kezdj el mást csinálni. Meglátod, hamar megleled a számodra tetsző dolgot. 

Ha komolyabb céljaid vannak, és hosszabb távon gondolkodsz, takarékoskodhatsz, de úgy igazából, úgy, hogy nem adod fel a spórolást mindjárt a következő hónapon, vagy még korábban. Ezért tarts ki az elhatározásod mellett! Vagy megteheted, hogy elutazol világot látni, vendégül láthatod a barátaidat, vagy épp valami új dolgon gondolkozol, amiért érdemes élned. :) Azt hiszem, ötletből van mindig a legtöbb, a megvalósítás néha késlekedik. De ne add fel! Az új dolgok magukkal vonzzák azokat a csodálatos erőket, amik kellenek egy pozitív életszemlélethez. Minden nap egy új kezdete! Olvasd gyakran ezt a mondatot, ha nem tudod hogyan lépjél tovább az életeden. Az egyszerű dolgok mindig a legszebbek, és a legtermészetesebb dolgok. Találj a magad számára olyan időtöltést, ami leköt, amibe bármikor bele tudsz kezdeni, és amit nem unsz meg nagyon hamar. Általában sok mindent félbehagyunk. Ha csak ennek töredékét végeznénk el, máris szebb megvilágításban látnánk a holnapot.

Minden nap egy új kezdete! Ha van kialakult napirended, akkor egyszerű dolgod van, nem kell sokat gondolkoznod, mit is csinálj szabadidődben. Ne dolgozz a szabadidődben! Nem tudunk kikapcsolni, nem tudunk fejlődni, ha mindig gondolkodnunk kéne azon, hogy haladjon tovább az életünk. Mintha nem azért ennénk, hogy éljünk, úgy élünk, hogy azért élünk, hogy együnk, pl. Törd meg a varázst, és légy kreatív a megvalósításban!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3116745340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása