Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Éld meg a pillanat varázsát! Élj a mának! :)

2022. július 25. 03:58 - RiaRia

yellow-g7f6a29f45_640.pngNemsokára újabb tizenöt mondattal ismerkedünk meg, ami remélhetőleg kedvezően hat a lelkünkre, főleg, ha okosan alkalmazzuk azokat a dolgokat, amiket gondolunk róluk. Remélem, hogy jól vagy ezekben a forró napokban, amiket most élünk meg! Vigyázz nagyon magadra, hiszen olyan könnyen jön a baj sokszor, nem is tudunk ezekre felkészülni sem. Gondolkozz el minden napodon reggel is, és este is, milyen napot szerettél volna magadnak, és sikerült-e teljesíteni? Remélem, hogy találsz majd kedvedre való gondolatokat a blogban a sorok között, olvass sokat, mert nemcsak remekül szórakoztat, hanem sok tudást is elsajátíthatsz közben. Remek könyvek vannak, amiket érdemes haszonnal forgatni. Következzen a 15 motiváló mondat, amikre szép sorban bővebben is kitérünk majd:

301.) - Hasznosítsd a tudásodat! - 302.) - Tanulj másoktól! - 303.) - Szelektálj, mire van szükséged, a többit vesd el. - 304.) - Csinos legyél mindig, még otthon is! - 305.) - Csinálj rendet a lelkedben. - 306.) - Védd az egészségedet! - 307.) - Tanulj online. - 308.) - Készíts finom salátákat! - 309.) - A szerencse is melléd szegül, ha elég kitartó vagy. - 310.) - Javítsd ki a hibáidat! - 311.) - Legyél egyensúlyban, harmóniában. - 312.) - Legyél elég bölcs ahhoz, hogy okosan éld az életed. - 313.) - Ne irigykedj másokra! - 314.) - Kezdeményezz! - 315.) - Légy talpraesett!

Mindig megjegyzem, hogy egy-két mondat lehet, hogy ismétli önmagát, de ez nem baj, sőt! Igyekszem mindig a lehető legtöbbet hozzátenni egy-egy biztató motiváló mondathoz. Ha van kedved, kapcsolódj be te is, vagy írj hasonló motiváló mondatokat a magad számára, meglátod, hogy milyen szépen formálja majd a szívedet, és a lelkedet. Legyél mindig elnéző a társaiddal szemben, és legyél elég nagyvonalú mindenben, hiszen ebből lehet, hogy épp te profitálhatsz a legtöbbet. Éld meg a napot! :) Élj a mának, a pillanat varázsának! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2817890167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása